Pladearbejde - Gunner Due Biler

Pladearbejde – har du fået en bule i bilen?

Det er aldrig sjovt at få en bule i bilen. Langt de fleste vælger derfor også at få den repareret inden for kort tid.

Hos Gunner Due Biler står vores kompetente pladearbejdere klar til at tage sig kærligt af din bil. Vi sørger for, at den står perfekt igen efter det mindre uheld, der har resulteret i en bule. Vil du høre mere om, hvad pladearbejde går ud på, kan du læse mere om det her på siden.

Gunner Due Biler kan tage sig af pladearbejdet på din bil

Har du brug for at få udført pladearbejde på din bil, kan vi hjælpe med det på vores værksteder. Vi har værksteder i Roskilde, Køge og Store Heddinge, hvor vi står klar til at udføre pladearbejde. Vi har faglærte mekanikere, der kan hjælpe dig af med bulerne i bilen.

Når du vælger at benytte et af vores værksteder, får du udført pladearbejde med højeste kvalitet. Vi går op i høj faglighed, der sikrer dig, at du får udført et godt stykke arbejde på din bil.

Vi kan rette stort set alle buler ud. Vi har forskellige teknikker, vi kan benytte, når det kommer til pladearbejde. Vi kan derfor helt sikkert også få din bil til at stå helt skarpt igen. Book tid til pladearbejde hos Gunner Due Biler her.

Hvordan foretages pladearbejde?

Når du skal have udført pladearbejde for at rette buler ud, er der forskellige metoder. Valget af metode afhænger typisk af, hvor stor bulen er, og hvor på bilen den er placeret. Derudover kan det også afhænge af, om der er kommet lakskader eller ridser helt ned i metallet, i forbindelse med at du har fået en bule.

Er der tale om mindre buler, der er forholdsvis bløde i udtrykket, vil pladearbejdet typisk bestå i, at den ”skubbes” på plads. Ved andre typer buler kan pladearbejdet bestå i at suge bulen på plads med sugekop. Der er derfor forskellige måder at gribe pladearbejde an på.

Pladearbejde handler dog ikke nødvendigvis kun om at rette buler ud. En bule kan nemlig få selskab af ridser, skrammer og andre skader i lakken og bilens metal. Er det tilfældet, skal dette også repareres, hvis du vil sikre din bil bedst muligt.

Er der for eksempel kommet en ridse helt ind til bilens metal, kan det være nødvendigt med en dybdegående reparation, der sikrer bilen mod rust. Derudover skal der efterfølgende foretages en lakering af bilen.

Selvom der umiddelbart ikke kan ses ridser eller revner i lakken efter en bule, kan lakken stadig være beskadiget under overfladen, så den er blevet skrøbelig. Der kan være risiko for, at lakken netop flækker, når der foretages pladearbejde på bilen for at rette bulen ud. Er det tilfældet, skal bilen lakeres. Det kan dog sagtens gøres lokalt, så du slipper for at lakere hele bilen.

Få foretaget pladearbejde på din bil – det kan betale sig

Det anbefales, at du får foretaget pladearbejde, når du får en bule og eventuelt får ridser eller skrammer i lakken. Det er der flere grunde til.

Først og fremmest mindsker du risikoen for, at der sker flere skader på bilen. Er bilen for eksempel blevet ridset helt ind til metallet i forbindelse med bulen, kan det udvikle sig til rust. Når først der er kommet rust, kan det være et større arbejde at slippe helt af med igen. Det kan nemlig sprede sig til andre dele af bilen.

I denne situation kan det derfor helt sikkert betale sig at få udført pladearbejde. Udvikler skaden sig, kan det nemlig blive en dyrere omgang.

En anden grund til at få udført pladearbejde på din bil er, at den opretholder sin værdi. Har du en bule i bilen, vil det være sværere at sælge den. Derudover vil bilen også blive mindre værd. Har du planer om at sælge din bil på et senere tidspunkt, kan det derfor betale sig at få foretaget pladearbejde på din bil.

Derudover er der selvfølgelig også den kosmetiske grund til at få foretaget pladearbejde. En bil, der står snorlige, er bare pænere end en bil med buler og eventuelt ridser i lakken. Vil du have en flot bil, der står som ny, kan det derfor helt sikkert også betale sig at få udført pladearbejde.

Hvad er priserne på pladearbejde på bil?

Priserne på pladearbejde på bil varierer fra sag til sag. Det afhænger i høj grad af, hvor omfattende skaden er. Det kan for eksempel være i forhold til bulens størrelse og placering. Derudover kan prisen på pladearbejde også afhænge af, om der skal udbedres skader efter ridser, og om der er behov for lakering af bilen efterfølgende.

Hos Gunner Due Biler tager vi gerne et nærmere kig på din bils bule. Vi kan komme med et prisoverslag på pladearbejde for lige netop din bil.

Værkstedsydelser

Lad et professionelt værksted tage sig af dine buler

Når du skal have udført pladearbejde, kan det anbefales at benytte et professionelt værksted. Det sikrer dig nemlig, at pladearbejdet bliver udført ordentligt. På den måde bliver der ikke gjort yderlige skade på bilen, men den kommer i stedet til at stå fejlfri igen.

Hos Gunner Due Biler står vi klar til at hjælpe med pladearbejde på din bil. Du kan både benytte vores værksted i Roskilde, Køge og Store Heddinge. Book tid til pladearbejde på dit foretrukne værksted her.

Tilmeld nyhedsbrev

... og modtaget aktuelle tilbud og nyheder pr. e-mail.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autoriseret forhandler af

Køge

Opel - Mazda - Suzuki

Tangmosevej 105
4600 Køge

Tlf. 56 65 34 00
CVR. 24257886

Roskilde

Ford

Københavnsvej 148
4000 Roskilde

Tlf. 46 75 69 00
CVR. 13352291

Store Heddinge

Opel - Suzuki

Frøslevvej 38
4660 St. Heddinge

Tlf. 56 51 05 00
CVR. 24257886

Slagelse

Opel - Citröen

Ndr. Ringgade 1
4200 Slagelse

Tlf. 58 52 66 88
CVR. 40633332

Webbureau ITTP