1

Vejledning til vedligeholdelse – Gratis servicerådgivning

Det kan dog være svært at vide, hvilken vedligeholdelse der er nødvendigt for lige præcis din bil. Ved at benytte dig af gratis servicerådgivning kan du få vejledning til, hvordan du bedst muligt vedligeholder din bil.

 

Få en personlig servicerådgiver til din bil hos Gunner Due Biler

Har du brug for servicerådgivning, kan du roligt komme til Gunner Due Biler. Vi tilbyder gratis servicerådgivning, hvor vi kan vejlede dig om vedligeholdelse af din bil. Det kan være i forhold til nødvendige services eller lignende, der kan være med til at forlænge levetiden på din bil.
Når du kommer hen på et af vores værksteder, går vi sammen igennem bilen. Vi kigger blandt andet på styreforbindelse, motor, gearkasse, hjulophæng, hjulleje, udstødning og støddæmpere. I vores gennemgang kommer vi med gode råd til, hvordan du bedst muligt vedligeholder din bil, så du kan få mest mulig glæde ud af den.

Er du interesseret i et gratis servicetjek hos Gunner Due Biler, kan du altid booke tid her.

Vedligehold din bil og forlæng levetiden

Det er vigtigt, at du vedligeholder din bil. De mekaniske og tekniske dele i bilen kræver nemlig noget ekstra opmærksomhed fra tid til anden, hvis din bil skal fortsætte med at køre upåklageligt.
Der er mange dele på din bil, der kan skabe dårlig køreglæde, hvis de ikke fungerer optimalt. Det kan være alt fra en slidt gearkasse til en udstødning med hul i. Du kan slippe uden om disse frustrationer, hvis du sørger for at vedligeholde i forhold til de anbefalinger, du får i forbindelse med gratis servicerådgivning. En god vedligeholdelse er også med til at forlænge bilens levetid.

 

Hvor ofte skal min bil have udført service?

Som en del af vedligeholdelsen af en bil, skal du have udført regelmæssigt service på bilen. Ved gratis servicerådgivning kan du få rådgivning i forhold til, om det kan udskydes, eller der foreligger et mere akut behov for et servicetjek. Gratis servicerådgivning kan derfor være en rigtig god måde at få en indikator for, hvor godt eller knapt så godt det står til med din bil.

Oftest vil der være anført kilometerintervaller i instruktionsbogen, der angiver, hvor ofte du skal have udført et serviceeftersyn. Nogle gange kan det dog være en fordel at få udført et serviceeftersyn, før du når den pågældende kilometerværdi.

Det er blandt andet sådan noget, du kan blive klogere på ved gratis servicerådgivning. Opdager du for sent, at det havde været nødvendigt med et serviceeftersyn før tid, er skaden typisk sket.
Det er brandærgerligt at finde ud af. Gratis servicerådgivning kan derfor være en rigtig god måde at komme uden om disse frustrationer.