1

Autolakering – få din bil til at stå knivskarpt

En autolakering kan fra tid til anden være en nødvendighed, hvis din bil skal stå helt skarpt. Der er dog både praktiske og æstetiske fordele ved at få foretaget en autolakering.

Hos Gunner Due Biler har vi en masse erfaring med at lakere alverdens former for biler. Vi hjælper både ved mindre skader, eller når bilen skal have den helt store autolakeringstur. Læs mere om, hvorfor autolakering kan være vigtigt, her på siden.

 

Giv din bil en ny autolakering hos Gunner Due Biler

Har du brug for en autolakering, er det noget, vi hos Gunner Due Biler kan hjælpe med. På vores værksteder tager vi imod biler, der har fået ridser, stenslag eller andre skader, der har beskadiget lakken. Vi kan reparere skaden, hvorefter vi sørger for en autolakering af bilen.

På vores værksteder har du både mulighed for at vælge at få lavet en fuld lakering af bilen eller få udført autolakering lokalt, hvor skaden har været.

Vi har professionelle og kompetente fagfolk, der har en masse erfaring med at udbedre lakskader eller foretage en komplet autolakering. Vi står derfor også klar til at hjælpe med at give din bil det helt rigtige udseende tilbage. Book allerede nu tid på et af vores værksteder i Roskilde, Køge eller Store Heddinge her.

1

Ram den helt rigtige farve med farvestyring

Når du vælger at benytte dig af vores autolakeringsservice, får du en intelligent og højteknologisk løsning. Det betyder, at vi med farvestyringsteknologi kan ramme nøjagtig den samme farve som bilens nuværende farve.

Dette er især en fordel, når du skal have foretaget en lokal lakering af bilen. Med denne teknik kan vi autolakere din bil, så det ikke kan ses, at der er blevet foretaget en lokal lakering. Vores dygtige autolakerer står klar til at få din bil til at stå helt fejlfrit igen.

 

Autolakering ved skader – fuld lakering af bil eller lokal lakering?

Når du har brug for en autolakering, kan det være meget forskelligt, om du skal foretage en fuld lakering af bilen, eller en lokal lakering er tilstrækkeligt.

Har du fået en bule, ridse eller en anden form for skade, der kræver en efterfølgende autolakering, afhænger det af størrelsen på skaden. Er det en mindre skade, kan du sagtens nøjes med en lokal lakering. Hvis der er tale om en mindre skade i overfladen, kan det i nogle tilfælde endda klares med en polering.

Ved nogle større skader kan du også foretage en lokal lakering. Det kan for eksempel være autolakering af døre på den ene side af bilen.

Der vil være nogle tidspunkter, hvor det anbefales at foretage en fuld lakering af bilen. Hvis du har flere skader, småridser og stenslag spredt over hele bilen, er det bedre at få foretaget en autolakering af hele bilen. Her sikrer du dig nemlig, at du kommer hele vejen rundt og ikke misser nogle skader.

En anden fordel ved en autolakering af hele bilen er, at du får givet hele det udvendige af bilen et nyt friskt look. Skal du for eksempel sælge din bil på et tidspunkt, kan dette være en fordel. Den vil nemlig være mere attraktiv, da den står pænere i lakken.

Det vil være helt op til dig, om du ønsker en fuld lakering af bilen, eller du vil nøjes med en lokal autolakering. Er du i tvivl om, hvad der er den optimale løsning, kommer vi hos Gunner Due Biler gerne med vores anbefalinger i dit givne tilfælde.

 

1

Derfor er det vigtigt med en autolakering til din bil

Har du fået en skade på din bil, er det vigtigt, at du får den repareret og efterfølgende autolakeret. Hvis du har fået en ridse eller en anden form for skade, der går helt ned i metallet på bilen, kan det skade bilen yderligere, hvis der ikke bliver taget hånd om det.

En mindre skade kan udvikle sig til rust, hvis den ikke bliver behandlet. Det er aldrig godt for en bil at blive udsat for rust. Det kan nemlig hurtigt sprede sig. Det anbefales derfor, at du får professionelle til at kigge skaden på din bil efter og udbedre den.

Hos Gunner Due Biler kigger vi gerne på dine mindre eller større skader i lakken på bilen. Vi kan udbedre skaden, så det ikke udvikler sig til rust. Derudover sørger vi for en autolakering, så skaden ikke længere kan ses.

 

Hvad koster lakering af bil?

Når du skal have foretaget en autolakering af din bil, er det meget forskelligt, hvad prisen lander på. Det afhænger typisk af, hvilken bil du har, og hvilken farve du skal have. Derudover afhænger prisen på autolakering også af, om du ønsker en fuld lakering af bilen eller en lokal lakering af skaden.

Vil du høre mere om prisen på autolakering på din bil, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager et kig på dit pågældende tilfælde, for efterfølgende at finde frem til den ideelle løsning og prisen for det.