Syn af bil? Få en gratis synsgennemgang inden bilsyn

Inden du kører din bil til syn, kan det være en fordel at få foretaget en synsgennemgang på et værksted inden. Her bliver bilen gennemgået fra top til tå, hvor det vurderes, om der er ting, der skal udbedres for at kunne blive godkendt i syn.

Hos Gunner Due Biler kan du få en gratis synsgennemgang. Læs mere om, hvad vi tilbyder og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre med et bilsyn.

Gratis synsgennemgang helt uforpligtende hos Gunner Due Biler

Hos Gunner Due Biler kan vi tilbyde dig en gratis synsgennemgang, inden du skal have din bil til syn. Her går vi igennem alle punkterne, der bliver vurderet ved et bilsyn. Vi udfærdiger en rapport, hvor du hurtigt kan få et overblik over, om der er ting på bilen, du skal have ordnet, før den kan gå igennem syn uden anmærkninger.

Vi gennemgår din bil for eventuelle fejl og mangler, som ikke vil blive godkendt i syn. På den måde kan du nå at få udbedret disse fejl og mangler, inden du sender bilen til syn. Det sikrer dig, at din bil kan gå igennem syn første gang. Du kan derfor spare en masse penge på omsyn.

Vores kompetente mekanikere har en masse erfaring med at udføre synsgennemgang og gøre biler klar til syn. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du vil have et indblik i, hvad der skal til, for at din bil let og elegant kan gå igennem syn.

Ønsker du en gratis og uforpligtende synsgennemgang? Bestil tid på et af vores værksteder i Køge, Roskilde eller Store Heddinge.

Hvornår skal min bil til syn?

Hvornår din bil skal synes afhænger af, om den er ny og dermed skal synes første gang, eller den har været synet før. Ved helt nye biler skal den første gang synes fire år efter indregistrering. Efterfølgende skal din bil synes hvert andet år.
Indkaldelse til syn foregår helt automatisk. Du vil modtage en indkaldelse til syn i din e-boks, hvor du får en frist for, hvornår du senest skal have foretaget det periodiske syn af din bil.

Tag dine forholdsregler, så din bil går igennem syn

Når din bil bliver indkaldt til syn, er det for at gennemgå de sikkerhedsmæssige og miljømæssige minimumskrav, som din bil skal leve op til ifølge loven. Det er derfor både for din egen og dine medtrafikanters skyld, at din bil er godkendt i syn til at måtte færdes på de danske veje.

Der er flere dele på din bil, der bliver gennemgået ved et bilsyn. I forhold til de sikkerhedsmæssige krav er det eksempelvis styretøj, lygter, dæk, reflekser, hjulophæng og meget mere, der skal godkendes. I forbindelse med de miljømæssige krav undersøges udledning af kulilte, røg og støj fra bilen.

Bilen bliver kort sagt gennemgået på mange forskellige punkter, hvor den skal leve op til nogle minimumskrav.
Lever bilen ikke op til minimumskravene, er der to scenarier. Du kan få en rapport med ting, der skal udbedres, hvorefter bilen skal til omsyn for at have kontrolleret udbedringen af de pågældende punkter.

Omsyn er ikke gratis at få foretaget. Du skal derfor påregne en omkostning til omsyn, hvis bilen ikke bliver godkendt i syn første gang.
Med en gratis synsgennemgang kan du blive gjort opmærksom på eventuelle punkter, inden du tager bilen til syn. På den måde kan du nå et få udbedret eventuelle fejl inden synet og dermed undgå omkostningerne til omsyn.

Et alternativt scenarie i forbindelse med syn er, at din bil ikke bliver godkendt. Sker det, vil pladerne blive inddraget, og du kan blive nødsaget til at købe en ny bil.
Ved en gratis synsgennemgang kan du allerede her blive gjort opmærksom på, at der er stor risiko for, at den dumper i syn. Allerede her kan du overveje, om det kan betale sig at reparere de mange fejl, eller du i stedet vil skrotte bilen og spare synet.

Områder du selv kan tjekke inden syn

Inden du sender din bil til syn, er der flere punkter, du selv kan gennemgå. Ved at gennemgå disse punkter kan du hurtigt få en indikation af, om der er nogle fejl og mangler, du skal have ordnet, inden du kører til syn.