1

Airconditionrens og service der giver et bedre indeklima i bilen

Det kan skyldes, at dit airconditionanlæg trænger til at blive renset. Hos Gunner Due Biler kan vi hjælpe dig med at få et bedre indeklima i bilen igen med den rette airconditionrens. Bestil tid til at få foretaget service af airconditionanlæg, eller få en airconditionrens her.

 

Med airconditionrens kan vi hjælpe dig med et bedre indeklima i bilen

På vores værksteder i Køge, Roskilde og Store Heddinge står vi klar til at hjælpe dig med at rense din aircondition i bilen. Vi er autoriserede mekanikere inden for Opel, Mazda, Suzuki og Ford. Vi har dog stor erfaring med at udføre rensning af airconditionanlæg på alle bilmærker. Du kan derfor roligt komme ind til os, når der er behov for en airconditionrens.

Vi sørger for at rense anlægget, så det fungerer optimalt igen. Vi benytter kvalitetsprodukter, der giver den bedste airconditionrens til dit køleranlæg. Produkterne renser i dybden, så dit anlæg kører effektivt.

 

Hvorfor er det vigtigt med et airconditionservice?

Hvorfor er det nu lige, at du skal have et servicetjek af dit airconditionanlæg? Det er ganske enkelt. Dit airconditionanlæg består af flere forskellige mekaniske dele. Ligesom med andre dele på bilen, der har brug for et servicetjek en gang imellem, har dit airconditionanlæg også brug for det.

Et servicetjek af din aircondition inkluderer blandt andet, at du får foretaget en airconditionrens. Denne rens til aircondition desinficerer og renser. Med tiden kan der samle sig en masse skidt og snavs i dit airconditionanlæg. Når det får lov til at ligge, kan det udvikle sig til ubehagelige bakterier, der vil sprede sig til bilen, når du har gang i dit airconditionanlæg.

Det kan skabe et dårligt indeklima i bilen. Det kan både være i forhold til at sprede disse bakterier, men også i forhold til at sprede ubehagelige lugte i bilen. Ved at benytte en rens til din aircondition i bilen kan du komme disse bakterier og lugtgener til livs.
Både en airconditionrens og et servicetjek af din aircondition er med til at forlænge holdbarheden på dit anlæg. Det er derfor helt klart værd at investere i.
Det anbefales, at du får foretaget et servicetjek på dit airconditionanlæg hvert andet år. Rensning af airconditionanlægget kan dog være nødvendigt oftere. Det kan for eksempel være, hvis der er et dårligt indeklima i bilen. En airconditionrens kan derfor med fordel foretages efter behov.

 

Hold dit airconditionanlæg i gang hele året rundt

Selvom en airconditionrens er en fordel, er der andre ting, du hurtigt og nemt kan gøre for at vedligeholde dit anlæg. Du kan med fordel sørge for, at dit airconditionanlæg bliver holdt i gang hele året. Det er nemlig med til at vedligeholde anlægget.
En måde at gøre det på er ved at motionere termostaten. Det betyder, at du skal sørge for, at du indstiller dit airconditionanlæg til forskellige temperaturer i løbet af året.
Aircondition bruges typisk til nedkøling på varme sommerdage. På denne årstid får anlægget sikkert en masse motion. I den resterende del af året kan dit airconditionanlæg ofte stå stille. Denne stilstand kan være med til at skade dit airconditionanlæg.

Når der ikke bliver holdt gang i dit airconditionanlæg, vil der ikke komme smørelse ud til kompressoren. Når kompressoren ikke får tilstrækkeligt med smørelse, er der risiko for, at den går i stykker. Det kan være en omkostningsfuld affære, som du helst skal undgå.

Ved at holde gang i dit airconditionanlæg hele året kan du minimere denne risiko. Derudover minimerer du også risikoen for, at pakninger og stempler i dit airconditionanlæg går i stykker. Det er derfor en meget lille indsats, der skal til, for at du aktivt vedligeholder dit airconditionanlæg.

 

Fjern snavs fra kondensatoren

Kondensatoren er en aktiv del af dit airconditionanlæg. For at vedligeholde din aircondition kan du derfor med fordel sørge for at holde kondensatoren fri for skidt og snavs. Der kan hurtigt samle sig blade og andre former for skidt ved kondensatoren. Sørger du for jævnligt at få dem fjernet, vil dit anlæg køre mere optimalt.