1

Buler i bilen eller andre mindre skader?

Det kan ske, når du i god tro har parkeret bilen, og vedkommende ved siden af banker døren op i din bil. Øv. Du har fået en bule i din bil. Måske har du også fået en ridse i lakken. Det er en frustrerende situation, når du måske ikke selv har været skyld i det.

Skal din bil stå knivskarpt, er det selvfølgelig en fordel at få rettet buler ud og repareret små skader. Det giver en meget flottere finish, og du giver din bil den rette vedligeholdelse. Vi kan hjælpe dig med at slippe af med de famøse buler i bilen. Har du en lakskade eller lignende, står vi også klar til at hjælpe hos Gunner Due Biler.

 

Udretning af buler og reparation af mindre skader

Hos Gunner Due Biler har vi en masse erfaring i udretning af buler i bilen. Det er en opgave, vi kan klare forholdsvis hurtigt. Vi kan fjerne små buler på bilen hurtigt og nemt. Derudover tager vi os selvfølgelig også af de større buler i din bil.

Vi benytter en smart teknik til at fjerne buler i bilen. Denne teknik retter bulen nemt og effektivt ud. Fordelen ved denne metode er også, at der ikke bliver efterladt lakskader på bilen. Det betyder, at du slipper for en genlakering af bilen.

Har du en bule i bilen, hvor der også er en ridse eller skade i lakken, hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi sørger for, at bulen bliver udrettet, og at ridsen bliver genlakeret i en matchende farve

1

 

Få en billigere løsning med en lokal reparation

Har du fået en ridse eller mindre skade i bilen, kan det være en fordel at vælge en lokal reparation. Det betyder, at vi kun genlakere bilen på det udsatte område. Det sparer dig for en masse tid og penge.
Vi sørger selvfølgelig for at finde den farve, som din bil i forvejen har. På den måde vil du ikke kunne se, at der har været en skade på bilen. Din bil vil derfor komme til at stå fejlfri igen.

 

Øg værdien på bilen ved at reparere småskavanker

Det er ikke alle, der vælger at få udrettet en bule eller repareret en ridse eller mindre skade på bilen. Nogle mener, at det ikke er vigtigt, da det jo kun er det kosmetiske, det går ud over. Det kosmetiske kan dog også være vigtigt for din bil.

Skal du på et tidspunkt sælge din bil, vil det have stor betydning for prisen, hvis du har buler og andre småskavanker. Du vil selvfølgelig ikke kunne få lige så meget for bilen i forhold til, hvis den havde stået helt fejlfri. Det kan derfor blive langt sværere at få den rette pris for bilen og i det hele taget få bilen solgt, hvis du ikke gør noget ved buler og ridser.

Det er dog ikke kun det kosmetiske, det går udover. En bule kan ved første øjekast virke harmløs. Får du ikke repareret din bule, kan det dog udvikle sig til, at lakken flækker eller så småt falder af, hvis den er blevet beskadiget.

Det er aldrig godt, når lakken falder af, eller hvis du har en ridse eller skade, der går dybt ned i lakken. Din bil er nemlig i langt højere grad udsat for at få rust. Har du først fået rust, kan det sprede sig på din bil. Rust er også noget, der i den grad kan påvirke en eventuel salgspris på din bil.
Det er derfor en fordel at få udrettet buler og udbedret mindre skader og skavanker på din bil.

 

Den famøse Bilka-bule – Sådan undgår du den

Bilka bulen er et kendt fænomen. Du holder på en tætpakket parkeringsplads, hvor du har fået en bule i bilen. Enten er du selv skyld i det, eller også er en af dine medtrafikanter skyld i det. Uanset hvad er det vildt frustrerende at få en Bilka-bule.

Den bedste måde at undgå en Bilka-bule i bilen på er ved at parkere knap så tætpakkede steder. Det kan selvfølgelig være svært, når du er kørt ind på Bilkas parkeringsplads midt i myldretiden.
Hvis du så vidt muligt kan komme til det, er det en fordel at parkere i enderne. Altså der, hvor du kun har en parkeret bilen på enten højre eller venstre side. Det mindsker nemlig risikoen for, at du får en Bilka-bule. Derudover har du også mulighed for at holde en mere passende afstand til bilen ved siden af dig. Det er disse små ting, der kan mindske risikoen for, at du får en Bilka-bule i bulen.