ffff

Beskyt din bil med Dinitrol undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Din bil bliver hele tiden udsat for skidt, snavs, salt, vand og så videre, når du kører på de danske veje. Det er alt sammen noget, der kan øge risikoen for rustfremkomst på din bil. Det er aldrig godt med rust i din bil.

Vil du forlænge levetiden på din bil og mindske risikoen for rust, kan det helt sikkert betale sig at få foretaget en undervognsbehandling. Det giver dig nemlig mulighed for at rustbeskytte din bil. Med en Dinitrol rustbeskyttelse får du den bedste løsning. De har nemlig Danmarks højeste garanti på anti-rust.

BEMÆRK Dinitrol anvendes i Køge og Store Heddinge mens PAVA anvendes i Roskilde.

Få foretaget en rustbeskyttelse på et autoriseret værksted

Det er en fordel at få foretaget en undervognsbehandling tidligt. Det kan nemlig betale sig at benytte en undervognsbehandling forebyggende. På den måde beskytter du nemlig din bil imod, at rust overhovedet forekommer.

Hos Gunner Due Biler er vi specialister i undervognsbehandling med Dinitrol rustbeskyttelse. Vi har en masse erfaring på området. På den måde kan vi sikre dig en korrekt undervognsbehandling, der sikrer din bil mod rust.

Vi sørger for en grundig rustbeskyttelse, der beskytter de vitale dele på din bil mod rust. På den måde kan du sikkert køre i din bil, uden du skal bekymre dig om fremkomsten af rust. Vi kan hjælpe med en undervognsbehandling på en ny bil og de efterfølgende behandlinger, der vedligeholder rustbeskyttelsen.

Vi står klar til at tilbyde rustbeskyttelse på vores værksteder i Roskilde, Køge og Store Heddinge. Du kan booke tid til undervognsbehandling her.

 

Derfor er rustbeskyttelse af din bil vigtigt

Der er mange gode grunde til at prioritere en undervognsbehandling. Når du får foretaget en rustbeskyttelse på din bil, er du med til at øge sikkerheden. Rustbeskyttelsen beskytter nemlig de mange dele, som undervognen består af. Når disse dele bliver beskyttet, er der mindre risiko for fremkomsten af rust, som ellers kan skade bilen og mindske sikkerheden med tiden.

Når du får foretaget en Dinitrol undervognsbehandling, er du også med til at forlænge bilens levetid. Rust kan være svært at slippe helt af med, når først det er der. Har din bil fået rust, kan det brede sig og skade bilen yderligere. Det er derfor med til at påvirke bilens levetid. Sørger du for at rustbeskytte din bil, får du en bil, der kan holde betydeligt længere.

En rustbeskyttelse med Dinitrol kan derfor også være en god investering. Det sikrer nemlig, at din bil kan køre mange kilometer uden at blive ramt af rust. Du slipper derfor for omkostninger til reparation af rust og eventuelt omkostninger til en ny bil.

Kort sagt kan det ikke betale sig at lade være med at rustbeskytte din bil. Skal du for eksempel sælge din bil på et tidspunkt, vil du kunne få mere for den, hvis den har fået en Dinitrol undervognsbehandling. Derudover vil den også være langt nemmere at sælge.

Sådan foregår en undervognsbehandling

Når du skal have foretaget en undervognsbehandling, kan vi tage os af det. Vi sørger for, at din bil får den bedste Dinitrol rustbeskyttelse. Når du skal have foretaget en rustbeskyttelse, skal du være opmærksom på, at bilen skal være på værkstedet et par dage. Det er for at sikre, at rustbeskyttelsen hærder, og at der ikke kommer skidt og snavs i beskyttelsen.
Du kan nemt køre din bil ind på et af vores værksteder, hvor vi efterfølgende sørger for den nødvendige undervognsbehandling.

Ved en undervognsbehandling vil vi:

  1. Afmontere hjul og skærme, som ikke skal have undervognsbehandling
  2. Rense undervognen for sand, salt og andet snavs, så den er modtagelig over for rustbehandlingen
  3. Afdække bremseskiver, motor og andre vitale dele, som ikke skal have undervognsbehandlingen
  4. Afmontere lygter, propper og beklædning, så der er adgang til bilens hulrum, hvor der er behov for rustbehandling
  5. Tågesprøjte hulrum og undervogn med rustbeskyttelse
  6. Genmontere afmonterede dele efter undervognsbehandling
  7. Aftørre bilen for vand og eventuel afdryp.