.

Serviceaftale – få en abonnementsaftale, og spred omkostningerne ud

En serviceaftale kan være en optimal måde at sikre, at du får foretaget service på din bil til tiden. Derudover får du en abonnementsaftale, hvor du kan sprede omkostningerne til vedligeholdelse på bilen ud over flere måneder.

Hos Gunner Due Biler kan vi tilbyde en serviceaftale på din bil. Du slipper for overraskende værkstedsregninger, da det hele er inkluderet i abonnementsaftalen. Læs mere om, hvorfor en serviceaftale kan være den perfekte løsning for dig, her.

 

Slip for overraskende værkstedsregninger med en fast serviceaftale

Vil du passe bedst muligt på din bil, er det vigtigt, du kommer forbi et værksted med jævne mellemrum. Det kan være til både mindre og større eftersyn. En tur på værksted er ofte ensbetydende med en regning, der skal betales efterfølgende. Den kan nogle gange være lidt af en mundfuld.

Du kan dog slippe for denne overraskende værkstedsregning med vores abonnementsaftale. Her sørger vi for, at din bil bliver indkaldt til service regelmæssigt. Du deler værkstedsregningen op i mindre bidder, da du betaler service med en abonnementsaftale.

Det betyder, at du betaler et mindre beløb hver måned. Når bilen skal til service eller have et eftersyn, tager du bilen med ind på værkstedet og kører igen, når vi har kigget på den. Du får ikke stukket en regning i hånden, da omkostningen er inkluderet i dit abonnement. Nemmere bliver det ikke.

.

Få en fordelagtig abonnementsaftale hos Gunner Due Biler

Du kan komme ind på et af vores værksteder i Roskilde, Køge, Slagelse og Store Heddinge, når du vil. Med en serviceaftale hos os får du nemlig en all inclusive-dækning. Alt er derfor inkluderet i dit abonnement. Vil du høre mere om dine muligheder for serviceaftale? Kontakt os her.

 

Gør dine værkstedsbesøg billigere med en serviceaftale på bil

Når du vælger en serviceaftale til din bil, kan der være mange penge at spare. Ofte vil den samlede pris på serviceaftalen være mindre, sammenlignet med hvad du skulle have betalt i værkstedsregninger, hvis du ikke havde abonnementsaftalen.

Økonomisk er det derfor en rigtig god idé at vælge at benytte dig af en serviceaftale. Du får en billigere løsning, og du slipper for at skulle hive større beløb op af lommen, når du har været forbi et værksted.

En serviceaftale giver en bedre vedligeholdelse af din bil

Der er mange, der vælger at udskyde besøget på værkstedet, fordi de ved, at det ofte indebærer en regning af betydelig størrelse efterfølgende. Det er dog ikke godt for din bil, at du udskyder service, eftersyn eller lignende.

Din bil kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis du ønsker, den skal holde i mange år. Får du ikke vedligeholdt den, kan det skade flere af de vitale dele, der er i din bil. Når du endelig får taget dig sammen til at få sendt bilen på værkstedet, kan det pludselig blive mere omfattende og en del dyrere at udbedre skaden.

Alt dette postyr kan du undgå med en bilserviceaftale. Når du har en abonnementsaftale på bilservice, kan du benytte et af vores værksteder, når der er behov for det. Du skal ikke tænke på værkstedsregningen, da du allerede har betalt den via din abonnementsaftale.

Det betyder, at du lettere kan give din bil den vedligeholdelse, der er nødvendig. Der er ingen grund til at udskyde det, når du har en fast serviceaftale hos os. Du kan komme med din bil, når der er behov for det.

 

Skal vi hjælpe dig med regelmæssig service?

Hos Gunner Due Biler får du en fordelagtig serviceaftale på din bil, hvor vi tager os af din bil. Vi sørger for, at din bil er vedligeholdt, så den har den optimale køreevne.

På vores værksteder er din bil i trygge hænder, uanset om du skal have lavet service eller noget andet på din bil. Vi har styr på teknikken, og vores dygtige mekanikere har kompetencerne i orden. Det gælder, både når det kommer til fejlfinding og til at udbedre skaden.

Til vedligeholdelse af bil har vi den nyeste software. Det er helt klart til din fordel. Det betyder, at vi kan give din bil en længere levetid, når du lader os stå for vedligeholdelsen.

Med vores bilserviceaftale har du både mulighed for at lave en abonnementsaftale for brugte og nye biler. På den måde er du sikker på, at din bil får den nødvendige vedligeholdelse til en fordelagtig pris.