Nye biler hos Gunner Due Biler A/S i Køge, Roskilde og Store Heddinge

Vi lever af tilfredse kunder, vi er altid til at handle med og gør tingene med et smil. Dette ønsker vi, skal gennemsyre vores organisation. Bilhandel er en stor beslutning både hvad angår selve bilen, men ikke mindst i forhold til finansiering, forsikring og vedligeholdese af bilen på lang sigt.

Derfor skal det være en oplevelse at handle med os, uanset hvilket henseende din forespørgsel måtte gå på, fordi vi stræber efter, at pleje både kunder og biler!

 

Hos Gunner Due Biler A/S finder du et stort udvalg af fabriksnye biler. Vi står klar til at betjene og vejlede dig i valget om en ny bil, så du kan køre herfra, som en glad og tilfreds bilejer. At købe en ny bil er en stor beslutning, og det er vigtigt, at du vælger den bil, som kan opfylde netop dine ønsker til en bil. Derudover kommer spørgsmål om finansiering, forsikring og følgende service og vedligeholdelse, så din nye bil kan holde sig i topform længe – alt dette vil vi med glæde tage hånd om, så du får en god og tryg oplevelse. Hos os plejer vi nemlig både kunder og biler! 

 

Forskellige afdelinger - forskellige ekspertområder 

Du finder Gunner Due Biler A/S i både Køge, Roskilde, Store Heddinge og Slagelse. Vi har en bred viden om alle biler, men vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne: Mazda, Suzuki, Opel, Ford, Citroen og Aiways, og har derfor indgående kendskab til netop disse mærker. Når du starter din biljagt hos os, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle afdelinger, der forhandler alle vores bilmærker; Opel forhandles i Køge, Store Heddinge og Slagelse. I Køge er vi også eksperter i Mazda og i Roskilde har vi specialiseret os i Ford. Suzuki finder du i Store Heddinge og i Køge. Og er du ude efter en Citröen skal du et smut til Slagelse. Det kinesiske elbils-mærke Aiways forhandles i vores afdeling i Køge.

 

Benyt dig af vores gode service, når du skal vælge ny bil 

På vores hjemmeside under de forskellige bilmærker kan du ’bygge’ din egen nye bil helt efter dine ønsker og behov. Og du kan booke en prøvetur i netop den model du har udset dig. Men er du mere i tvivl og mangler vejledning i afklaringen af, hvilken bil du skal vælge, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at komme forbi den afdeling, som forhandler dit favorit bilmærke. Her er vi klar til trygt og roligt at guide dig igennem processen med at finde en bil, som passer til netop dig. Vi benytter vores store ekspertise og erfaring til at give dig det bedste grundlag for det store valg. Vi vejleder selvfølgelig også om ekstraudstyr og øvrige tilvalg, der skal tages stilling til.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores afdelinger og til at blive en aktiv del af dit bilkøb!