Finansiering af bil – skal vi hjælpe med finansiering af ny eller brugt bil?

Skal du have en ny eller brugt bil, kan det være en fordel at finansiere den igennem en forhandler. Ved finansiering af bil hos en forhandler er der nemlig en del penge at spare sammenlignet med et billån i banken.

Hos Gunner Due Biler har vi en masse erfaring med finansiering af bil. Vi kan klare det hele, og vi hjælper dig selvfølgelig trygt og sikkert igennem processen. Læs mere om finansiering af biler her på siden.

Gunner Due Biler tilbyder finansiering af din nye eller brugte bil

Hos Gunner Due Biler har vi hjulpet mange kunder med finansiering af bil. Vi kan tilbyde billån, som går udenom bankerne. Vi samarbejder nemlig med flere finansieringsselskaber, der kan tilbyde dig et billån med gode fordele og en lav rente.

Vi har dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig igennem hele processen, når du ønsker at finansiere din bil igennem os. Det er, uanset om du ønsker at finansiere en brugt bil eller en ny bil. Sammen med dig finder vi frem til den rette løsning, hvor du får en god aftale i hus.

Skal vi finde en bil til dig og hjælpe med finansieringen af den? Kontakt os for at komme i gang allerede nu.

Derfor skal du vælge finansiering af bil hos en forhandler

Når du skal have finansieret enten en brugt eller ny bil, er der flere fordele ved at gøre det igennem en bilforhandler. Ved finansiering af bil hos en forhandler kan du typisk få en rigtig god aftale, sammenlignet med hvis du finansierer med et billån fra en bank.

Forhandlere kan tilbyde forholdsvis lave renter, hvilket kan spare dig for en del omkostninger. Selvom du vælger finansiering af bil hos en forhandler, betyder det ikke, at du er begrænset til kun at vælge én form for finansiering af bil.

Hos en forhandler har du ofte de samme muligheder som ved en bank. I mange tilfælde kan der faktisk være flere lånemuligheder, når du vælger finansiering af bil hos en forhandler. Det kan derfor åbne op for nye finansieringsmuligheder, når du vælger at købe og finansiere din bil igennem en bilforhandler.

Finansiering af brugt bil vs. finansiering af ny bil – er der forskel?

Som udgangspunkt kan du både finansiere brugt bil og ny bil hos en forhandler. Der kan dog være nogle forskelle, der adskiller mulighederne.

Du kan altid foretage finansiering af nye biler. Ved brugte biler kan der være krav til bilens alder, før den kan finansieres. Der kan foretages finansiering af brugte biler, hvis de er under fem år gamle.

I nogle tilfælde er det også muligt at foretage finansiering af en brugt bil på over fem år. Det kræver dog, at bilen har en forholdsvis høj værdi, så det netop giver mening at finansiere den igennem en forhandler.

Hvis bilen for eksempel har en værdi på 50.000 kroner eller mindre, er det ikke en fordel at finansiere den. Der vil være for mange omkostninger, når man tager lånets størrelse i betragtning.

Den månedlige ydelse – hvad tillader din økonomi?

Ønsker du at foretage bilfinansiering, er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor høj en månedlig ydelse du ønsker at bruge på at afdrage på bilen. Det kan både være dine præferencer, der afgør størrelsen, men det også være din økonomi, der påvirker det.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får kigget din økonomi igennem, når du skal foretage bilfinansiering. Den finansieringstype, du vælger, skal selvfølgelig passe til din økonomi, så der er balance i regnestykket.

Det kan være en god idé, at du tager et nærmere kig på dit rådighedsbeløb, som det ser ud lige nu. Her kan du få et indblik i, hvor meget luft i økonomien du har til finansiering af bil. Det er derfor et rigtig godt sted at starte, når du skal finde den månedlige ydelse, der passer til din økonomi.

Finansiering af bil med eller uden udbetaling?

Ved finansiering af ny eller brugt bil skal du beslutte, om du ønsker at lægge en udbetaling eller ej. Det er selvfølgelig en fordel at lægge en udbetaling. Det betyder nemlig, at du med det samme nedbringer noget af gælden. Det kan spare dig for renteomkostninger.

I mange tilfælde skal der lægges en udbetaling på 20 procent af købsprisen. Hvis du ikke har til udbetalingen, eller du ønsker at bruge din opsparing på noget andet, er der alternativer. Du kan nemlig også vælge finansiering af bil uden udbetaling.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan betyde, at du skal betale lidt højere renteomkostninger. Det kan dog være en rigtig god løsning for mange, som ikke ønsker at lægge et større beløb lige med det samme.

Fastforrentet eller variabel rente – hvad skal du vælge?

Når du foretager finansiering af bil hos en forhandler, er der typisk forskellige finansieringsmuligheder, du kan vælge imellem. Du kan oftest vælge imellem, om det skal være et fastforrentet lån, eller det skal være med variabel rente.

Der er fordele og ulemper ved begge typer lån. Det afhænger derfor typisk af, hvad dine præferencer er.

Ved et fastforrentet lån ved du fra start, hvad renten vil være igennem hele lånet. Der anser mange for en god sikkerhed.

Med en variabel rente bevæger renten sig efter udviklingen i samfundet. Falder renten kan du derfor minimere dine renteomkostninger til billånet. Stiger renten vil renteomkostningerne også stige.

Der kan dog være mange penge at spare, hvis du vælger den variable rente, og renteniveauet holder sig forholdsvis stabilt i låneperioden. Du skal være opmærksom på, at der er en vis usikkerhed ved denne type lån.

Det er helt op til dig, om du ønsker den ene eller den anden form for løsning.

Få rådgivning om finansiering af bil hos eksperterne

Der er mange forskellige overvejelser og beslutninger, du skal tage stilling til ved finansiering af bil. Derfor står vi hos Gunner Due Biler klar til at give dig professionel rådgivning, der hjælper dig med den optimale løsning. Du har mulighed for at vælge imellem fast rente og variabel rente. Derudover kan du også vælge, om det skal være med eller uden udbetaling.