Forsikring af bil – lad os hjælpe med den bedste bilforsikring

Der er mange forskellige forsikringer at vælge imellem. Det kan derfor være en fordel med en kompetent rådgiver, der kan hjælpe dig med at finde rundt i junglen af bilforsikringer.

Hos Gunner Due Biler kan vi hjælpe dig med at finde den bedste bilforsikring, der passer til dit behov. Du kan tegne forsikring igennem os og få en fordelagtig aftale.

Få en forsikring igennem Gunner Due Biler

Hos Gunner Due Biler kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bilforsikring, der passer til dig. Vi har en masse erfaring med bilforsikringer, hvilket kommer til din fordel. Vi kan nemlig rådgive dig i forhold til din pågældende situation.

Vi kigger på, hvilken bil du har, og hvad dit behov er. Derudover tager vi selvfølgelig også hensyn til dit budget. På den måde får du en forsikring, der er skræddersyet specielt til dig.

Du kan få hjælp til bilforsikring, uanset om du kommer ind på et af vores værksteder i Køge, Roskilde eller Store Heddinge. Vi står klar til at hjælpe dig.

Skal du for eksempel have en ny eller brugt bil, hjælper vi med en samlet løsning, hvor forsikring, finansiering, og hvad, du ellers har brug for, bliver en del af pakken. Du kan derfor samle det hele hos os.

Kontakt os her for at høre mere om bilforsikring igennem os.

Vi samarbejder med If

Når det kommer til bilforsikring, har vi et samarbejde med If. Vores samarbejde gør, at du kan få en bilforsikring, der passer til din situation. Derudover kan du få en god pris på forsikringen. Vi sørger for alt det praktiske i forhold til kommunikationen med forsikringsselskabet.

Du kan derfor spare dig selv for en masse tid ved at samle det hele hos os, når du skal købe ny eller brugt bil.

Det er ikke helt tilfældigt, at vi har valgt at samarbejde med If. De har flere fordele, som vi som mellemled kan stå inde for, når vi skal rådgive dig om bilforsikring. If har for eksempel Danmarks bedste kundeservice i 2019. Derudover er If også kåret til Danmarks forsikringsselskab i 2018 (for tredje år i træk).

En ekstra fordel ved If er, at du får mulighed for at benytte en lånebil gratis, hvis for eksempel din bil er på værksted. Der er derfor mange fordele ved at benytte If, når du skal have en bilforsikring. Derudover har de en forholdsvis lav risiko.

Få en bilforsikring, der passer til dit bilmærke

Når du køber bil hos os, kan du få en bilforsikring, der passer til det bilmærke, du vælger. If tilbyder bilforsikringer til forskellige mærker – også de mærker, vi hos Gunner Due Biler forhandler. Hos Gunner Due Biler er vi autoriseret forhandler af Opel, Ford, Mazda og Suzuki.

Læs mere om If bilforsikring til OpelFordMazda og Suzuki.

Fælles for alle fire bilmærker er, at du har tre forskellige forsikringer at vælge imellem. Du kan vælge imellem Kasko, Bil Super og Leasing Super. I alle tre får du en forsikring, hvor der er ansvarsforsikring og kaskoforsikring inkluderet.

Ved Bil Super og Leasing Super er der tillægsydelser oven i pakken, der giver en bedre dækning. Uanset hvilken forsikring du vælger, har du mulighed for at tilvælge tillægsydelser. På den måde kan du få en bilforsikring, der passer specielt til dig. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den ideelle pakkeløsning.

Købt eller leaset bil? Du kan få en forsikring til begge typer

Når du skal have en ny eller brugt bil, kan du typisk vælge, om du vil købe den eller lease den. Dit valg har ingen betydning for, om du kan forsikre den igennem os. Vi kan hjælpe dig med den optimale forsikring, uanset hvordan du vælger at finansiere din bil.

Få rådgivning til valg af den rette bilforsikring

Hos Gunner Due Biler står vi klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige bilforsikring. Vi har en masse kendskab til, hvad der er inkluderet i de forskellige forsikringspakker fra If. Vi kan derfor gøre dig klogere på, hvordan de forskellige løsninger dækker dig, hvis uheldet skulle ske.

Når du benytter If igennem os, har du mulighed for at få den første måned gratis. Her får du ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Efter den første måned kan du så vælge, hvilken pakkeløsning du ønsker.