Book tid på værkstedet hos Gunner Due Biler

Foretag online booking af din næste tid til reparation eller service af din bil her på siden. Vores mekanikere og pladesmede bliver løbende uddannet med kurser og ny viden til at servicere de mærker som vi repræsenterer.

Såfremt du har tegnet en serviceaftale, så sørger vi for at håndtere din bil via din serviceaftale når du har booket en tid i vores kalender.

Klik på nedenstående knap og book den ønskede tid i vores online kalender. 

 

Ønsker du at komme i direkte kontakt med vores værksted, kan du kontakte afdelingerne via følgende mailadresser:

Slagelse: eftermarkedslagelse@gunnerdue.dk
Roskilde: eftermarkedroskilde@gunnerdue.dk
Køge: eftermarkedkoege@gunnerdue.dk

Gunner Due Værksted
Gunner Due værksted
Gunner Due værksted

Specialister i udvalgte bilmærker – men vi kan det meste

Vi har hos Gunner Due Biler specialiseret os i fem bilmærker og er således autoriseret Opel værksted, autoriseret Ford værksted, autoriseret Mazda værksted, autoriseret Suzuki værksted samt autoriseret Citroën værksted. Det er netop disse biler vi har fokus på, og som vores medarbejdere kender som deres egen bukselomme. Dog er der visse fællestræk på tværs af bilmærker – de er jo trods alt alle biler – så vi kan selvfølgelig klare de fleste opgaver og udfører kvalitetsarbejde på andre bilmærker også. 

 

Service eller skade – kom ind på et Gunner Due værksted

Vi sørger for at du hurtigt kommer tilbage på farten med en bil, der er topklar på at befordre dig rundt, hvor end turen måtte gå hen. Vores forskellige værksteder er proppet med ekspertise, erfaring og arbejdsglæde. Vores dygtige medarbejdere på værkstederne deltager ofte i kurser og uddannelse, for at tilegne sig den nyeste viden indenfor netop deres felt og i alle vores forhandlede bilmærker. Det gælder både vores mekanikere og pladesmede. På denne måde er du sikker på, at din bil altid bliver behandlet og repareret på bedste måde i topkvalitet og med originale reservedele.   

 

Velkommen i det værksted på Sjælland, der passer dig bedst

Vi har hele fire værksteder, hvor vi står klar til at tage imod dig og din bil. Så kom ind forbi vores

værksted i Køge, vores værksted i Slagelse, værkstedet Store Heddinge eller værkstedet i Roskilde. Hvert værksted har ekspertise i de forskellige bilmærker. Så hvis du har en bil af mærket Ford er det værkstedet i Roskilde, du skal til. Hvis du derimod har en Opel, kan du vælge Opel værksted Køge, Opel værksted Store Heddinge eller Opel værksted Slagelse alt efter, hvor det er nemmest for dig at svinge forbi. Ligeledes hvis du har en Suzuki, kan du komme forbi Suzuki værkstedet i Køge eller på Suzuki værksted Store Heddinge. Hvis du har brug for hjælp til din Mazda, så er det Mazda værksted i Køge og til Citroën er det Citroën værksted i Slagelse. Hermed kan du finde den mekaniker, der kan trylle med netop din type bil, hvad end det drejer sig om almindelig service, eller om der er skader, der skal repareres.  

For at være sikker på vi har tid til at tage imod dig og din bil, så bestil en tid gennem vores nemme bookingsystem inden du kommer. Du kan vælge værksted ud fra dit bilmærke, og så får du adgang til vores online kalender, hvor du selv kan vælge den tid, der passer dig bedst. 

Gør brug af vores serviceaftale og eventuelt vores prismatch, som du kan læse mere om her på siden. Vi glæder os til at servicere både din bil og dig!