Bilvurdering – Få vurderet din bil her

Du skal selvfølgelig have den bedste pris for din bil, når den skal sælges. Inden du sælger den, kan det derfor være en god idé at få foretaget en bilvurdering. På den måde får du et prisoverslag på, hvad bilen kan sælges for.

Hos Gunner Due Biler står vi klar til at foretage en bilvurdering på din bil. Ønsker du at sælge den, hjælper vi også med det. Læs mere om bilvurdering her.

Få en uforpligtende og gratis bilvurdering

Når du overvejer at sælge din bil, kan vi tilbyde en gratis bilvurdering. Du forpligter dig ikke til noget. Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at sælge den til os, sælge den til en anden eller slet ikke sælge den. Det er helt op til dig.

Vi står dog klar til at hjælpe dig med en bilvurdering. Du har altid mulighed for at komme forbi et af vores værksteder i Roskilde, Køge og Store Heddinge. Her kan vores dygtige team give dig en vurdering af bilen. På den måde kan du få en fornemmelse af, hvor meget lige præcis din bil er værd.

Vil du have en uforpligtende og gratis bilvurdering hus os? Kontakt os her for at aftale nærmere, eller kom forbi et af vores værksteder. Vi står klar til at tage imod dig.

Vi har køberen til din bil

Når du får foretaget en bilvurdering, kan det ofte være med henblik på at sælge den. Men hvem skal købe den? Det er ikke en bekymring, du behøver at stå med. Vi har helt sikkert køberen til lige præcis din bil.

Vi oplever en stor efterspørgsel netop på brugte biler. Den høje efterspørgsel gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig med at få solgt bilen, uden du skal røre en finger. Vi kan klare det hele for dig. Ofte kan bilen nå at være solgt, inden vi får den sat til salg, da der er så mange, der er på udkig efter brugte biler.

Vi kan være bindeleddet mellem dig og køber. På den måde kan du slippe for at skulle sætte din bil til salg på diverse bilsider. En bilvurdering hos os kan derfor være starten på et hurtigt salg, hvor vi finder den rigtige køber for dig.

Vi er altid klar til at købe din brugte bil

Hos Gunner Due Biler er vi altid interesserede i at købe nyere brugte biler. Vil du hurtigt og effektivt af med din bil, køber vi den gerne. Vi sørger for, at du får en god pris for din bil. Derudover slipper du for at skulle stå for et bøvlet salg selv. Vi tager os gerne af alt det praktiske, når du sælger din bil til os.

Få en objektiv bilvurdering hos os

Når du skal have en bilvurdering hos os, kan du være sikker på, at du får en objektiv vurdering, hvor der tages udgangspunkt i netop din bil. Du kan komme i gang med en bilvurdering af din bil på forskellige måder.

Først og fremmest er der på vores hjemmeside mulighed for at få et prisoverslag på, hvor meget din bil er værd. Dette prisoverslag er en vejledende pris, der tager udgangspunkt i din specifikke bilmodel, kørte kilometer, farve, udstyr og lignende.

Dette er et godt sted at starte, når du skal have en fornemmelse af, hvor meget din bil er værd. Ønsker du en mere præcis bilvurdering, kan du også få det. Du er velkommen til at komme forbi et af vores værksteder. Her kan vi få et bedre indblik i, hvilken stand din bil er i, og hvad den er værd.

Når du kommer på et af vores værksteder for at få en vurdering af din bil, kan du også få en uforpligtende snak om, hvad dine muligheder er, hvis du ønsker at sælge den. Vi kan for eksempel komme ind på, om vi let kan finde en køber til din bil, om vi har mulighed for at købe den eller en helt tredje mulighed.

Vi rådgiver dig gerne, hvis du vil sælge din bil til en tredjepart, men ønsker at friske bilen op inden salg. På vores værksted kan vi hjælpe med at gøre din bil helt salgsklar. Det kan gøre, at du kan få mere for bilen, når du vil sælge den. Derudover kan det også være det, der gør, at din bil bliver hurtigere solgt.