Varebiler – find en varebil, der passer til dit erhverv

Hos Gunner Due Biler kan vi hjælpe med varebiler til alle former for erhverv. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den varebil, der passer til behovet i dit erhverv. Her på siden kan du læse mere om, hvad du skal vide, når du købe ny varebil.

Skal vi hjælpe dig med din nye varebil?

En varebil kan være et vigtigt redskab i mange forskellige erhverv. Det er derfor vigtigt, at du har en varebil, der lever op til de anvendelsesmuligheder, du har behov for.

Hos Gunner Due Biler forhandler vi varebiler til forskellige formål. Der er både store varebiler og de mindre varebiler. Det betyder, at vi kan finde en varebil, der passer specielt til dit behov.

Vi forhandler varebiler fra Opel og Ford. Begge bilproducenter er kendt for deres kvalitetsbevidste varebiler, der gør det nemt for dig at holde dit erhverv i gang.

Vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig omkring fordelene og forskellene på de forskellige bilmodeller. Derudover kan vi komme med anbefalinger til, hvilken model der vil være optimal for dig i forhold til dit behov og dit budget. Kom forbi Gunner Due Biler på et af vores tre værksteder, og find din nye varebil.

Lille eller stor varebil – hvad har du behov for?

Når du skal finde en varebil til dit erhverv, er der flere overvejelser, du skal gøre dig. Først og fremmest skal du overveje, hvad det egentlig er for en funktion, varebilen skal have.

Skal du ofte transportere store ting, vil du også have behov for en stor varebil, der netop kan rumme det. Er det mindre ting, du skal køre med, kan du nøjes med en mindre varebil.

Det kan være en god idé at tænke lidt ud i fremtiden. Kunne der blive brug for at transportere større ting i fremtiden, eller er der tale om business as usual, hvor du ikke forventer de store forandringer?

Det vigtigste er, at du får den varebil, der netop kan udfylde det behov, der er i dit erhverv.

Brugt eller ny varebil?

Når du skal have en ny varebil, skal du overveje, om den skal være fabriksny, eller du ønsker en brugt varebil.

Har du behov for en stor varebil, men har du et begrænset budget, kan det være en fordel at kigge mod en brugt varebil. Her kan der være en del penge at spare, uden du nødvendigvis skal give afkald på kvaliteten. Det kan derfor være værd at overveje.

Hvis du vælger en ny varebil, vil den typisk have en længere levetid. Det betyder, at der kan gå længere tid, før du skal have den udskiftet igen. Det kan for nogle erhverv også være en fordel.

Det er meget individuelt, om du foretrækker en brugt eller en ny varebil. Hos Gunner Due Biler kan vi dog hjælpe dig med begge dele, alt efter hvad der passer til dit budget og behov.

Lease din varebil – udnyt de mange fordele ved leasing af varebil

Når du skal have en ny varebil, eller en brugt for den sags skyld, kan det være en fordel at lease den i stedet for at købe den kontant. Der er nemlig flere fordele, din virksomhed kan drage nytte af.

Først og fremmest slipper du for at skulle lægge en stor sum penge med det samme, hvis du i stedet leaser varebilen. Det betyder, at du kan beholde likviditeten i din virksomhed. Ved leasing af varebil vil du ikke have en masse penge i virksomheden, som egentlig er bundet til varebilen.

Du skal kun betale for brugsretten – altså leasingydelsen. Leasingydelsen vil blive betragtet som en driftsomkostning på varebilen. Det betyder, at du stadig kan få momsfradraget. Derudover er der også en billigere beskatning, når der er tale om leasing af varebil.

Der er derfor mange fordele ved at vælge at lease din varebil i stedet for at købe den.

Gunner Due Biler hjælper dig med den optimale varebil

Når du har brug for en brugt eller ny varebil, står vi hos Gunner Due Biler klar til at hjælpe dig. Vi har en masse eksperter på området. Vi kan derfor komme med rådgivning til, hvilken varebil der er den optimale for dit erhverv.

Valg af varebil er dog ikke det eneste, vi rådgiver om. Vi kan også rådgive, i forhold til om du skal vælge at købe varebilen eller lease varebilen. Ønsker du for eksempel at lease din varebil, kan vi hjælpe dig med en skræddersyet leasingaftale, hvor vi tager højde for økonomi, antal kilometer, behov og så videre.

En fordel ved at købe eller lease din varebil hos Gunner Due Biler er, at vi kan tilbyde Gunner Due Biler Erhvervscenter. Det betyder, at du får en samlet løsning, hvor du både kan købe og få serviceret din varebil igennem os.