Erhverv

 

Citroën erhvervsbiler

 

Ford erhvervsbiler

 

Opel erhvervsbiler

 

Erhvervsleasing

 

 

Finansiel leasing

 

Korttidsleje

 

Varebiler

Vi indestår for restværdien

Du har som leasingtager hos Gunner Due Erhverv ingen risiko for ændrede markedsvilkår, herunder fremtidige afgiftsændringer.

Option

Det er muligt af få option på at købe bilen ved udløb, optionsprisen er uden registreringsafgift. Når aftalen etableres afregnes registreringsafgiften forholdsmæssigt i leasingperioden med 37%. Når bilen frikøbes beregnes registreringsafgiften ud fra bilens markedspris og afregnes til SKAT, det sørger vi for og du betaler det samlede beløb til os.

Løbetid

Vores leasingaftaler etableres som udgangspunkt altid over 36 mdr. Du har altid mulighed for at forlænge aftalen i 12 – 24 mdr.

Service og vedligeholdelse

Fabriksnye biler etableres altid med tilhørende service- og reparationsaftale, så slipper du for unødige værkstedsregninger i leasingperioden og kan dermed lægge et forholdsvist fast driftsbudget.

Fast ydelse i hele leasingperioden

Alle vore leasingaftaler etableres med fast rente og med forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften. Registreringsafgiften genberegnes af SKAT 4 måneder efter levering, vi tager denne risiko og du vil derfor ikke blive opkrævet yderligere såfremt afgiften på din bil ændres af SKAT.

Ændrede forudsætninger i leasingperioden

Når vi beregner en leasingydelse er restværdien, bilens værdi efter endt leasingperiode, en væsentlig faktor, derfor er det vigtigt at vi sammen fastsætter et realistisk årligt kilometerforbrug. Skulle dine forudsætninger ændre sig i leasingperioden, så skal du blot kontakte os, så regner vi det ændrede kilometerforbrug ind i de resterende ydelser.

Det koster kassen at leverer bilen tilbage

Ja det gør det, hvis du ikke passer på bilen! Du leaser jo bilen fordi du skal bruge den, det vil i praksis betyde at almindeligt slid og ælde ikke bliver beregnet ved tilbagelevering. Det eneste du bliver stillet til ansvar for er skader og defekter på grund af forkert brug. Skulle det uheldige ske, at vi ved afleveringen er uenige om der er tale om slid og ælde eller skade, så skal du blot anmelde skaden til dit forsikringsselskab, så kommer dit forsikringsselskabs taksator og besigtiger skaden, det er din sikkerhed for ikke at komme til at betale for slid og ælde, det betaler forsikringen nemlig ikke.

Disclaimer: Ovenstående er standart vilkår hos Gunner Due Erhverv og gælder med mindre andet er aftalt. Det er altid vilkår i den endelige leasing- og serviceaftale der er gældende.