M
ekaniker søges til Gunner Due Biler i Roskilde

Mekaniker søges til Gunner Due Biler i Roskilde
🔎 Med fokus på en spændende hverdag

Hos Gunner Due Biler i Roskilde bliver du en del af en hverdag i et miljø, hvor der er en flad organisation. Med reference til værkstedschefen, vil du være med til at sætte dit eget præg på din dagligdag med målet om at være kendt som ærlig og troværdig 🔐

𝗗𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹: Vi lægger vægt på, at du har en erfaring som mekaniker

Vi tilbyder

Markering, skrifttypen Wingdings, tegnkode 252 decimal. Muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands

 Markering, skrifttypen Wingdings, tegnkode 252 decimal. Muligheden for at arbejde med stolte kollegaer indenfor forskellige fagområder

 Markering, skrifttypen Wingdings, tegnkode 252 decimal. En spændende og varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver

 Markering, skrifttypen Wingdings, tegnkode 252 decimal. Mere end 30 dedikerede kollegaer hos Gunner Due Roskilde

Vi søger en ny kollegaer snarest, og behandler derfor de indkommende ansøgninger løbende. Vi opfordrer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt til 📧 henrik.madsen@gunnerdue.dk

 • Gunner Due Biler Køge A/S

  Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

  Kvalifikationer:

  • Du er uddannet pladesmed
  • Du har en stor faglig stolthed
  • Du er et ordensmenneske, der arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet
  • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret
  • Du har masser af gåpåmod

  Personlige- og faglige kompetencer:

  • Du er uddannet pladesmed og gerne med kendskab til Forsi/Qapter
  • Du arbejder struktureret, selvstændigt, og har styr på dine opgaver
  • Du leverer et højt kvalitetsniveau
  • Du har fokus på kundetilfredshed og effektivitet
  • Du er mødestabil og tager ejerskab af dine opgaver
  • Du er god til teamwork

  Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsklima og gode kollegaer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer

  Ansøgning:

  Har ovenstående fanget din interesse, så kontakt os på telefon 2999 5509 eller send en ansøgning til Eftermarkedsdirektør Torben Lindblad på mail: toli@gunnerdue.dk mærket "pladesmed”. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. september 2021.

 • Gunner Due Biler Køge A/S

  Som eftermarkedselev er du bindeled mellem kunden og værkstedet. Du bliver en del af frontpersonalet, hvor du bliver oplært i lagerstyring, indkøb og tilbehør. Dernæst får du personlig og telefonisk kundekontakt, og skal sikre, at kundens behov for servicering af bilen bliver formidlet videre. Herudover bliver du oplært i fakturering af udført arbejde samt varetage øvrige værkstedsadministrative opgaver.

  Du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder.

  Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude.

  Faglige kvalifikationer

  Du har bestået grundforløb (eud, hg2, hgs, hgv) fra en handelsskole eller studentereksamen (hf, stx, htx) suppleret med en EUD-student med fagretning handel.

  Du er dygtig til IT og har flair for 'digital kundebetjening'.

  Uddannelsesforløb

  Som eftermarkedselev hos Gunner Due Biler indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

  Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

  Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til servicering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på administrative værksteds- og reservedelsprocesser, markedsføring og kundeservice.

  Løn, ansættelsesstart, arbejdssted og arbejdstid

  Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og arbejdsstedet er i Køge. Din arbejdstid er 37 timer, mandag til fredag inden for et nærmere aftalt tidsrum mellem kl. 7:30 og 17.00.

  Interesseret?

  Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Indkøbschef Søren Jakobsen på 56645226 eller Værkstedschef Klaus Haack på 56645233.

  Send din ansøgning og CV til sj@gunnerdue.dk.

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.