Find din nye brugte varebil

Vi har 47 varebiler på lager

Vis
Din søgning gav 47 resultater

Brugte varebiler hos Gunner Due Biler

Står du og skal bruge en eller flere nye varebiler? Det kan være i forbindelse med arbejdet i en virksomhed, til privat brug eller noget helt tredje. Hos Gunner Due Biler finder du et stort udvalg af brugte varebiler. Vi gør os altid umage for at samle et bredt udvalg som muligt, så der er noget til enhver. 

Vi sælger brugte varebiler i mange forskellige modeller, og vi har afdelinger spredt ud over hele Sjælland. Hvis du er på udkig efter en ny varebil, så kig med her.

 

Fordele ved at købe en brugt varebil

Der er mange fordele ved at købe varebiler brugt. Når du køber brugte varebiler, så har du mulighed for at spare en god portion penge i sammenligning med, hvis du havde købt varebilerne fra ny. Du kan altså spare en masse penge, som du og/eller din virksomhed kan bruge på noget andet. 

Dog betyder dette på ingen måde, at du skal gå på kompromis med kvalitet. Hos Gunner Due Biler sætter vi den gode kvalitet over alt andet. Selvom du køber varebilerne brugt, så kan du hos os være sikret rigtig god kvalitet.

Det vigtige er, at du finder ud af, hvilken varebil, du godt kunne tænke dig. Hos os finder du brugte varebiler i mange forskellige mærker og størrelse. Vi har brugte varebiler, som både kører på benzin, el og diesel. Der er også stor forskel på, hvor mange km den brugte varebil har på bagen. 

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at svare på spørgsmål ang. de forskellige biler. På den måde håber vi at kunne hjælpe dig med at få valgt den helt rette varebil. 

 

Se vores store udvalg online

Her på vores hjemmeside har du mulighed for at danne dig et overblik over vores store udvalg af brugte varebiler. Selvom du kigger på varebilerne online til at starte med, så kan du selvfølgelig komme ud og kigge på bilen i virkeligheden og prøvekøre den. 

Hos Gunner Due Biler har vi afdelinger spredt ud over store dele af Sjælland. Du finder os i både Køge, Slagelse, Roskilde og Store Heddinge. Alle afdelinger har et stort udvalg af brugte varebiler, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se på vores udvalg de forskellige steder. 

Hvis du ikke lige umiddelbart befinder dig i nærheden, er der så den fordel, at du også kan se vores udvalg online. Kontakt os allerede i dag.