Synsgennemgang - Gunner Due Biler

Syn af bil? Få en gratis synsgennemgang inden bilsyn

Inden du kører din bil til syn, kan det være en fordel at få foretaget en synsgennemgang på et værksted inden. Her bliver bilen gennemgået fra top til tå, hvor det vurderes, om der er ting, der skal udbedres for at kunne blive godkendt i syn.

Hos Gunner Due Biler kan du få en gratis synsgennemgang. Læs mere om, hvad vi tilbyder og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre med et bilsyn.

Gratis synsgennemgang helt uforpligtende hos Gunner Due Biler

Hos Gunner Due Biler kan vi tilbyde dig en gratis synsgennemgang, inden du skal have din bil til syn. Her går vi igennem alle punkterne, der bliver vurderet ved et bilsyn. Vi udfærdiger en rapport, hvor du hurtigt kan få et overblik over, om der er ting på bilen, du skal have ordnet, før den kan gå igennem syn uden anmærkninger.

Vi gennemgår din bil for eventuelle fejl og mangler, som ikke vil blive godkendt i syn. På den måde kan du nå at få udbedret disse fejl og mangler, inden du sender bilen til syn. Det sikrer dig, at din bil kan gå igennem syn første gang. Du kan derfor spare en masse penge på omsyn.

Vores kompetente mekanikere har en masse erfaring med at udføre synsgennemgang og gøre biler klar til syn. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du vil have et indblik i, hvad der skal til, for at din bil let og elegant kan gå igennem syn.
Ønsker du en gratis og uforpligtende synsgennemgang? Bestil tid på et af vores værksteder i Køge, Roskilde eller Store Heddinge.

Hvornår skal min bil til syn?

Hvornår din bil skal synes afhænger af, om den er ny og dermed skal synes første gang, eller den har været synet før. Ved helt nye biler skal den første gang synes fire år efter indregistrering. Efterfølgende skal din bil synes hvert andet år.
Indkaldelse til syn foregår helt automatisk. Du vil modtage en indkaldelse til syn i din e-boks, hvor du får en frist for, hvornår du senest skal have foretaget det periodiske syn af din bil.

10 syn2

Tag dine forholdsregler, så din bil går igennem syn

Når din bil bliver indkaldt til syn, er det for at gennemgå de sikkerhedsmæssige og miljømæssige minimumskrav, som din bil skal leve op til ifølge loven. Det er derfor både for din egen og dine medtrafikanters skyld, at din bil er godkendt i syn til at måtte færdes på de danske veje.

Der er flere dele på din bil, der bliver gennemgået ved et bilsyn. I forhold til de sikkerhedsmæssige krav er det eksempelvis styretøj, lygter, dæk, reflekser, hjulophæng og meget mere, der skal godkendes. I forbindelse med de miljømæssige krav undersøges udledning af kulilte, røg og støj fra bilen.

Bilen bliver kort sagt gennemgået på mange forskellige punkter, hvor den skal leve op til nogle minimumskrav.
Lever bilen ikke op til minimumskravene, er der to scenarier. Du kan få en rapport med ting, der skal udbedres, hvorefter bilen skal til omsyn for at have kontrolleret udbedringen af de pågældende punkter.

Omsyn er ikke gratis at få foretaget. Du skal derfor påregne en omkostning til omsyn, hvis bilen ikke bliver godkendt i syn første gang.
Med en gratis synsgennemgang kan du blive gjort opmærksom på eventuelle punkter, inden du tager bilen til syn. På den måde kan du nå et få udbedret eventuelle fejl inden synet og dermed undgå omkostningerne til omsyn.

Et alternativt scenarie i forbindelse med syn er, at din bil ikke bliver godkendt. Sker det, vil pladerne blive inddraget, og du kan blive nødsaget til at købe en ny bil.
Ved en gratis synsgennemgang kan du allerede her blive gjort opmærksom på, at der er stor risiko for, at den dumper i syn. Allerede her kan du overveje, om det kan betale sig at reparere de mange fejl, eller du i stedet vil skrotte bilen og spare synet.

Områder du selv kan tjekke inden syn

10 syn3

Inden du sender din bil til syn, er der flere punkter, du selv kan gennemgå. Ved at gennemgå disse punkter kan du hurtigt få en indikation af, om der er nogle fejl og mangler, du skal have ordnet, inden du kører til syn.

Værkstedsydelser

Få en gratis synsgennemgang på et af vores værksteder

Vil du være sikker på, at din bil går igennem syn første gang, er det en fordel at benytte en gratis synsgennemgang. Her kan du få et overblik over, hvad der skal laves på din bil, før den kan gå igennem syn.

Skal vi hjælpe dig med en gratis synsgennemgang? Vi står klar til at hjælpe dig på vores værksteder i Roskilde, Køge og Store Heddinge. Her kan vores dygtige mekanikere gennemgå din bil fra top til tå for fejl og mangler. Bestil tid til din gratis synsgennemgang her.

Det kan du selv gøre inden syn

 • Gennemgå alle lygter og blinklys.
 • Undersøg dækmønsteret på alle dæk. Dækmønsteret skal minimum være 1,6 millimeter.
 • Undersøg, om ABS og airbagsystemer virker.
  • Sæt nøglen i tændingen og drej uden at starte motoren.
  • Undersøg, at ABS- og airbag-lampe lyser.
  • Start motoren.
  • Hold øje med, at de to lamper slukker igen.
 • Undersøg, om det er nødvendigt at få skiftet olie eller oliefilter.
 • Få foretaget en motorvask, hvis der er oliespild under motorhjelmen.
 • Sørg for, at eventuelle nye bremser er kørt til og bremser korrekt.
 • Lyt efter unormale lyde, når du kører på ujævne veje. Unormale lyde kan være problemer med styretøj eller affjedring.
 • Undersøg alle selerne. De skal låse, når der bremses.
 • Undersøg udvendige skærme for rust.
 • Gennemgå forruden for eventuelle stenslag.

Opdager du fejl og mangler ved ovenstående punkter, er det vigtigt, du får dem udbedret inden syn. Det er nemlig blandt andet nogle af disse punkter, der bliver gennemgået ved syn.
Er du i tvivl om, hvad du skal holde øje med, kan det være en fordel med en gratis synsgennemgang i stedet for.

Tilmeld nyhedsbrev

... og modtaget aktuelle tilbud og nyheder pr. e-mail.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autoriseret forhandler af

Køge

Opel - Mazda - Suzuki

Tangmosevej 105
4600 Køge

Tlf. 56 65 34 00
CVR. 24257886

Roskilde

Ford

Københavnsvej 148
4000 Roskilde

Tlf. 46 75 69 00
CVR. 13352291

Store Heddinge

Opel - Suzuki

Frøslevvej 38
4660 St. Heddinge

Tlf. 56 51 05 00
CVR. 24257886

Slagelse

Opel - Citröen

Ndr. Ringgade 1
4200 Slagelse

Tlf. 58 52 66 88
CVR. 40633332

Webbureau ITTP