Korttidsleasing – til dig, der skal lease i kortere perioder ad gangen

Har du brug for at lease en bil i en kortere periode? Så er korttidsleasing den helt rigtige løsning for dig. Denne form for leasing kan nemlig være en mere fleksibel løsning, hvor du ikke binder dig i længere tid, og hvor du fortsat holder dig på farten. 

Hos Gunner Due Biler står vi klar til at hjælpe dig med korttidsleasing af privat bil. 

 

Vælg afdeling her, og kom godt i gang med din korttidsleasing 

Gunner Due Biler er din pålidelige partner, når det kommer til korttidsleasing af biler på Sjælland. Du finder os i både Roskilde, Slagelse og Køge, hvor vi tilbyder fleksible løsninger tilpasset dine behov.

Hvad er korttidsleasing og minileasing? 

Korttidsleasing, også kendt som minileasing, minder på mange måder om almindelig privatleasing. Den hovedsagelige forskel ligger i, hvor længe leasingperioden strækker sig over. Korttidsleasing er altså en fleksibel løsning for dig, der har brug for at lease en bil i en kortere periode.

Begrebet korttidsleasing refererer til leasingaftaler, der typisk strækker sig over en periode på 4-12 måneder. Dette adskiller sig fra traditionel leasing, hvor leasingperioden ofte er noget længere. Med den kortere leasingperiode giver korttidsleasing dig mulighed for at nyde friheden og fleksibiliteten ved at have en bil uden at skulle bekymre dig om de langsigtede forpligtelser og omkostninger, der ofte er forbundet med bilkøb eller langtidsleasing.

Korttidsleasing og minileasing er begge betegnelser for udlejning af biler i kortere perioder. Det er en nem og bekvem løsning for dig, der skal bruge en bil i en kortere periode.

Hvad koster korttidsleasing af bil?

Prisen for leasing af bil i kortere tid afhænger af flere faktorer. Prisen kan derfor bevæge sig i forskellige retninger alt efter dit behov.

De typiske faktorer, der påvirker prisen, er:

  • Leasingperiode
  • Bilmærke
  • Bilmodel
  • Antal kørte kilometer i perioden
  • Punkter i aftalen

En af de store fordele ved korttidsleasing er, at du ikke behøver at bekymre dig om en stor førstegangsydelse. Dette gør det til et attraktivt valg for dig, der ønsker at lease en privatbil i en kortere periode med en god økonomisk sikkerhed. Og det bedste? Prisen inkluderer både vægtafgift og forsikring. Så du kan køre afsted med ro i sindet, velvidende at alt er taget hånd om. 

Kontakt os allerede i dag for at få tilbud på den størrelse bil, du ønsker, og for at høre mere om korttidsleasing og vores leasingbiler.

 

Priseksempler på korttidsleasing 

A segment bil

Celerio – Citroen C1 – Karl

Minimum periode 4 mdr.
Kr. 3.495 pr måned
Kr. 0 udbetaling / depositum
Inkl. Forsikring / vægtafgift samt 1500 km pr. måned
Kr. 500 i tillæg pr. 500 km pr. måned

B segment bil

Corsa – Citroen C3 – Fiesta – Swift – Mazda2

Minimum periode 4 mdr.
Kr. 3.995 pr måned
Kr. 0 udbetaling / depositum
Inkl. Forsikring / vægtafgift samt 1500 km pr. måned
Kr. 500 i tillæg pr. 500 km pr. måned

C segment bil

Mazda 3 – Astra – Scross – Vitara - Focus – C Max – Citroen C4 – Crossland – CX-30
Minimum periode 4 mdr.
Kr. 4.495 pr måned
Kr. 0 udbetaling / depositum
Inkl. Forsikring / vægtafgift samt 1500 km pr. måned
Kr. 500 i tillæg pr. 500 km pr. måned

D segment bil

Insignia – Mondeo – CX-5 – Kuga – C5 Aircross - Grandland

Minimum periode 4 mdr.
Kr. 5.995 pr måned
Kr. 0 udbetaling / depositum
Inkl. Forsikring / vægtafgift samt 1500 km pr. måned
Kr. 500 i tillæg pr. 500 km pr. måned

Varevogn

Minimum periode 4 mdr.
Kr. 4.495 pr måned + moms

Kr. 0 udbetaling / depositum
Inkl. Forsikring / vægtafgift samt 1.250 km pr. måned
Kr. 500 + moms i tillæg pr. 500 km pr. måned

Vælg selv dit bilmærke til minileasing 

Hos Gunner Due Biler råder vi over flere bilmærker til vores minilease. Du kan dermed vælge:

Vi har flere biler indenfor mærkerne, og sammen finder vi ud af, hvad dit behov for en bil måtte være.

En anden fordel ved korttidsleasing er, at når du skal indgå en ny leasingkontrakt, er det muligt at vælge et andet bilmærke eller bare en anden model. På denne måde kan du uforpligtende afprøve forskellige biler - så kan det jo være du finder din yndlingsbil. Vi glæder os til at få en snak med dig, og finde ud af om korttidsleasing er noget for dig. 

Skal du korttidslease din næste bil?

Hvis du står over for en situation, hvor du midlertidigt har brug for en bil, kan minileasing ad din næste bil være den ideelle løsning for dig. Minileasing, også kendt som korttidsleasing, er en form for almindelig privatleasing, hvor du kan lease en bil i en kortere periode, typisk 4 måneder eller mere. Dette kan være særligt fordelagtigt, hvis du for eksempel er i færd med at skifte bil og derfor har en kort periode uden bilen hjemme, eller hvis du i en kort periode har brug for mere end blot en bil.

Med korttidsleasing af nye biler betaler du den månedlige leasingydelse for at bruge bilen, hvilket giver dig fleksibilitet og frihed uden de langsigtede forpligtelser og omkostninger, der ofte er forbundet med bilkøb. Der er derfor mange fordele ved at vælge at korttidslease en privatbil.