Korttidsleje - Gunner Due Biler

Korttidsleje af din næste firmabil

Alle håndværkere ved, hvor vigtigt det er, at man har sit værktøj i orden. Er der ikke orden i tingene, kan det blive svært at klare de opgaver, som vi skal ud til. Har du en firmabil, hvor pladsen er knap, kan det være på tide at tænke i andre baner. God plads i en firmabil er nemlig en stor fordel, når det netop kommer til orden og struktur på arbejdet.

Hos Gunner Due Biler kan du korttidsleje en firmabil i 1-6 måneder ad gangen, så du kan få orden i udstyret og komme ud på de danske veje. Vi tilbyder blandt andet korttidsleasing af en Opel Vivaro, der er den perfekte bil for dig, der drømmer om masser af plads. Samtidig får du en firmabil, der er spækket med lækre detaljer, og som er udstyret med en solid motor.

Oveni kan du også glæde dig til en firmabil, der giver dig en fantastisk køreoplevelse. Dens komfort og kvalitet er noget, du kan mærke, når du er ude på vejene. Så er der ingen tvivl om, at du altid vil glæde dig til at komme på arbejde.

Korttidsleasing af bil kan være den rigtige løsning

Leasing af biler er i dag særdeles populært. Her kan du leje en bil i en bestemt periode i stedet for at investere i en helt ny. Hos Gunner Due Biler tilbyder vi korttidsleasing på firmabiler, så du ikke binder dig til én bestemt model i en lang periode. På den måde kan du nemt finde en korttidsleje af en bil, der passer til dine behov lige her og nu.

Med korttidsleasing følger også en række fordele. Først og fremmest slipper du for at købe en helt ny bil, der hurtigt vil tabe sin værdi. Du har samtidig en stor frihed til at udskifte din firmabil, hvis det bliver nødvendigt. Og så er vores aftaler for korttidsleasing af biler altid inklusive ejerafgift og forsikring. Du ved, hvad du får for dine penge, og så sørger vi for resten.

Opel Vivaro – din kommende firmabil

Vi kender til vigtigheden af en god firmabil, der gør det til en fornøjelse at køre på arbejde hver eneste dag. Derfor har vi særligt udvalgt to modeller fra Opel, som du kan korttidsleje hos os.

Har du brug for en solid firmabil, hvor størrelsen er passende til alt dit udstyr, har vi den populære Opel Vivaro. Her får du en model, hvor der er maksimal pladsudnyttelse i bilens bagagerum, og vi er sikre på, at du nemt kan få styr på værktøjet i denne model. Samtidig ligger den solidt på vejen, og dermed er køreglæden helt i top. 

Og du kan være sikker på, at du får en firmabil, hvor udstyr og kvalitet er i top. For med en Opel Vivaro får du et lækkert design og en elegant bil, der har fået sig en overhaling. Den kommer med god ydeevne, og så er det én af klassens bedste modeller inden for komfort.

Hos os skal det være nemt og billigt for dig at korttidsleje en bil, og derfor sparer vi dig for førstegangsydelsen. Du skal blot betale et depositum på 5.000 kr. for din Opel Vivaro, og det samme gør sig gældende for din selvrisiko. Med i købet får du 1.500 kilometer hver måned, og vil du gerne køre mere, vil det kun koste dig 60 øre pr. ekstra kilometer. Og så får du selvfølgelig ejerafgift, service og forsikring med i prisen. Alt det får du til en månedlig pris på kun 3.995 kr., og du kan korttidsleje bilen i 1-6 måneder. Det er vist et tilbud, der er svært at sige nej til.

Opel Movano til dig, der vil have det hele

Er du typen, der bare gerne vil have det bedste af det bedste? Så har vi selvfølgelig også tænkt på dig hos Gunner Due Biler. Vi har ikke kun én, men hele to forskellige Opel-modeller til korttidsleasing, og du kan helt selv vælge, hvilken en du foretrækker.

Vil du gerne have en firmabil med maksimal plads, der samtidig er praktisk og har en fantastisk komfort, er Opel Movano den helt rigtige model for dig. Med en samlet varerumsvolumen på 17 m3 er der rigeligt med plads til alt dit værktøj bag i bilen. Modellens størrelse er perfekt til dig, der ønsker at korttidsleje en firmabil, der er rummelig og samtidig har en perfekt størrelse, der gør det nemt at komme rundt på vejene.

Du kan være sikker på en firmabil, der er spækket med alt det gode kvalitetsudstyr. Og så kan vi glæde dig med, at det ikke koster dig særlig meget at opgradere til denne topmodel. Du får det hele for 4.995 kr. hver måned, og det er også uden førstegangsydelse. Du får alt det, der er inkluderet i ovenstående, og det koster dig derfor kun 1.000 kr. mere om måneden at få denne model, der med garanti vil gøre arbejdsdagen til en fornøjelse.

Hent bilen i dag uden ekstraomkostninger

Korttidsleje af en bil skal være nemt. Derfor har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan få fat i din nye firmabil gennem vores korttidsleasing. Du kan nemlig afhente den ønskede model i dag kvit og frit. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan komme afsted i dag.

Vores korttidsleasing er både nemt og bekvemt for dig, og du slipper for at skulle gå på kompromis med din nye firmabil. Ved at leje din firmabil hos os skal du blot læne dig tilbage og komme ud på vejene. Vi sørger for resten. Men lad os lige gennemgå vores tilbud endnu en gang:

  • Du betaler ingen førstegangsydelse på bilen
  • Du betaler depositum på 5.000 kr. og en selvrisiko på 5.000 kr.
  • Hver måned har du 1.500 kilometer inklusive
  • Kører du mere end de inkluderede kilometer, koster de ekstra kilometer dig 60 øre pr. kilometer
  • Korttidsleasingen er inklusive ejerafgift, forsikring, service og vedligeholdelse.

Alle priserne er eksklusive moms. Der vil tages forbehold for en positiv kreditvurdering samt ændringer i forhold til pris, afgift og rente. Kontakt os i dag, og hør meget mere om, hvordan du kan gøre drøm til virkelighed med korttidsleasing af din kommende firmabil.

Erhverv

Få et tilbud i dag!

Udfyld nedestående formular og bliv kontaktet med et godt tilbud.
Fill out my online form.

Tilmeld nyhedsbrev

... og modtaget aktuelle tilbud og nyheder pr. e-mail.

Autoriseret forhandler af

Køge

Opel - Mazda - Suzuki

Tangmosevej 105
4600 Køge

Tlf. 56 65 34 00
CVR. 24257886

Roskilde

Opel - Ford

Københavnsvej 148
4000 Roskilde

Tlf. 46 75 69 00
CVR. 13352291

Store Heddinge

Opel - Suzuki

Frøslevvej 38
4660 St. Heddinge

Tlf. 56 51 05 00
CVR. 24257886

Slagelse

Opel - Citröen - Mazda

Ndr. Ringgade 1
4200 Slagelse

Tlf. 58 52 66 88
CVR. 40633332

Webbureau ITTP