Find din nye brugte leasingbil

Vi har 64 leasingbiler på lager

Din søgning gav 45 resultater

Leasing af brugte biler

Leasing er blevet mere og mere udbredt i Danmark de sidste år – og med god grund. Du får nemlig en lang række fordele, når du vælger at lease fremfor at eje. Når du leaser, vælger du også selv, om du vil lease en ny eller brugt bil. Hvis du vælger leasing af brugte biler, vil du oftest kunne spare en del penge. Derfor er der også mange kunder, der foretrækker denne løsning.

Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor du skal lease brugte biler hos Gunner Due.

Du bærer ingen risiko for værditabet, når du leaser

En af de største fordele ved leasing af brugte biler er uden tvivl, at du ikke bærer nogen risiko for værditabet. Det er uden tvivl værditabet, der er den største udgift, når du er bilejer. Det er også den udgift, der er sværest at forudsige. Det skyldes, at den kan blive påvirket af blandt andet nye modeller på markedet, farvevalget, konkurrerende mærker og meget mere. Derfor er det helt klart en fordel, at du undgår værditabet ved at vælge en leasingløsning.

 

Du skal ikke låne penge til bilen

Når det kommer til leasing af biler brugte, er en anden stor fordel også, at du ikke skal låne penge for at kunne få bilen. Et leasingselskab kreditvurderer dig heller ikke på samme måde som en bank. Derfor stiller de ikke lige så store krav til din privatøkonomi. Det skyldes primært, at leasingselskabet har sikkerhed i bilen. Det er nemlig dem, der står som ejeren af den.

En anden økonomisk fordel ved at lease en bil er, at startbetalingen er lavere. Når du køber en bil, skal du oftest betale hele 20% af bilens pris i udbetaling. Når du derimod leaser bilen, skal du typisk kun betale mellem 5-10%.

 

Ingen værkstedsudgifter

En stor fordel ved leasing er også, at du ikke selv skal betale for reparation af bilen. På den måde undgår du også uforudsete værkstedsudgifter. Det giver dig et bedre overblik over, hvad det reelt koster at have en bil, hvilket giver dig en større forudsigelighed i dit personlige budget.

 

Leasing af brugte biler på Sjælland

Hvis du bor på Sjælland, kan det være en god idé at vælge os som leasingselskab. Vi har nemlig afdelinger i både Køge, Slagelse, Roskilde, Store Heddinge. Derfor er det også nemt for dig at hente og aflevere din leasede bil. Hvis der opstår skader på bilen, eller hvis den stopper med at fungere optimalt, kan du også hurtigt aflevere bilen til service på et af vores værksteder. Derfor er der god grund til at lease din næste bil gennem Gunner Due.

Overvejer du korttidsleasing, så har vi også den perfekte løsning til dig - nemlig Gunner Due Biler Go, som du kan læse om her