Finansiel leasing – lease din nye bil i stedet for at købe den


Der er mange fordele forbundet med at lease en bil. Dette gælder især, hvis du vælger finansiel leasing. Du slipper nemlig for at skulle lægge en stor sum penge nu og her, som du skal, hvis du køber bilen kontant.

Hos Gunner Due Biler har vi en masse erfaring med finansiel leasing. Vi rådgiver dig derfor gerne til, hvad der er den optimale løsning for dig. Her på siden kan du læse flere gode råd til finansiel leasing af biler.

Gunner Due Biler hjælper dig med finansiel leasing af biler

Ønsker du at lease en bil, står vi hos Gunner Due biler klar til at hjælpe. Vi er eksperter i finansiel leasing af biler. Det betyder, at du kan lease din bil igennem os. Derudover står vi gerne til rådighed, når du har brug for rådgivning omkring finansiel leasing.

Vi har en stor stab af kompetente medarbejdere parate til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi kan skræddersy en finansiel leasingaftale, der passer perfekt til dit behov. På den måde sikrer du dig, at du får en aftale, der hænger sammen med din økonomi. Derudover får du den bil, du har behov for.

Vi hjælper dig med en favorabel leasingydelse og en leasingaftale, der er nem at gennemskue.

Vil du vide mere om finansiel leasing af biler hos Gunner Due Biler, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også komme forbi et af vores værksteder i Roskilde, Køge eller Store Heddinge for at høre nærmere.

 

Finansiel leasing – lease din nye bil i stedet for at købe den

Der er mange fordele forbundet med at lease en bil. Dette gælder især, hvis du vælger finansiel leasing. Du slipper nemlig for at skulle lægge en stor sum penge nu og her, som du skal, hvis du køber bilen kontant.

Hos Gunner Due Biler har vi en masse erfaring med finansiel leasing. Vi rådgiver dig derfor gerne til, hvad der er den optimale løsning for dig. Her på siden kan du læse flere gode råd til finansiel leasing af biler.

 

Hvad er finansiel leasing?


Når du skal lease en bil, er der forskellige leasingtyper, du kan vælge imellem. Vælger du finansiel leasing, er der på en måde tale om en alternativ måde at finansiere en bil på i stedet for at købe den kontant eller låne penge til den i banken.

Ved finansiel leasing betaler du en leasingydelse hver måned. Dette kan betragtes som en måde at afdrage på bilen. Det kan derfor på en måde betragtes som om, at du køber en bil på afbetaling.

En finansiel leasingaftale løber typisk over en længere periode. Det kan for eksempel være alt fra 12-36 måneder. Det er meget almindeligt, at aftalen er uopsigelig i den givne periode.

Når leasingaftalen er ovre, får du mulighed for at købe bilen for den restværdi, den har. Du kan også vælge at sælge den videre. Det kommer typisk an på, hvad det er for en finansiel leasingaftale, du vælger at lave.

Derfor skal du lease i stedet for at købe


Der er flere fordele ved at lease en bil frem for at skulle købe den. Først og fremmest er det ikke alle, der har mulighed for at betale en bil kontant. Her kan finansiel leasing være et godt alternativ, hvor du kan spare penge på den korte bane.

Finansiel leasing gør det muligt for dig at sprede finansieringen af din bil ud over flere måneder. Du slipper derfor for at skulle lægge en masse penge fra den ene dag til anden.

Finansiel leasing er også til dig, der ikke vil være bundet af en bil over flere år. Har du for eksempel en forkærlighed for at udskifte din bil ofte, er finansiel leasing den helt rigtige løsning. Du skal blot få lavet en leasingkontrakt, der passer til dine behov, for hvor ofte du ønsker at udskifte din bil.

En anden fordel ved finansiel leasing er også, at du har et lidt større udvalg. For mange er der faktisk mulighed for at vælge en dyrere bil, når du leaser den, sammenlignet med hvis du skulle købe den kontant eller have et billån.

Det skal du overveje ved finansiel leasing


Der er flere ting, du skal have med i overvejelserne, når du ønsker at finansiere en bil med finansiel leasing. Først og fremmest skal du overveje, hvor stort et beløb du har om måneden, som kan bruges på leasingydelsen.

Når du benytter dig af finansiel leasing, vil der typisk også være en førstegangsydelse, der er større end de efterfølgende månedlige ydelser. Den skal du selvfølgelig også have med i overvejelserne. Din leasingkontrakt kan også indeholde omkostninger til service og vedligeholdelse. Vær meget opmærksom på, om det er dig, der er ansvarlig for disse omkostninger, inden du skriver under.

Når du benytter dig af finansiel leasing, vil ovenstående omkostninger i mange tilfælde være angivet i leasingkontrakten. Du skal dog huske, at der er andre omkostninger til din leasede bil, som du skal huske.

Det er for eksempel:

 • Forsikring

 • Grøn ejerafgift

 • Brændstof

 • Dæk

 • Vejhjælp


Disse omkostninger skal du selvfølgelig også tænke ind i regnestykket, når du overvejer finansiel leasing af biler. Ved at tage alle disse punkter med i overvejelserne sikrer du dig, at du får en leaset bil, som passer til din økonomi.


Ved finansiel leasing er det dog ikke kun omkostninger, du skal tænke på. Typisk sættes der et maksimum for, hvor mange kilometer du må køre om året i din leasingaftale.


Her skal du tænke dig godt om. Du skal nøje overveje, om der kan komme noget ude i fremtiden, der kan påvirke, hvor mange kilometer du kommer til at køre. Kører du mere end det maksimale antal kilometer angivet i kontrakten, vil du ofte skulle betale for disse ”overkørte kilometer”.


Vær derfor meget påpasselig med at få lavet en kontrakt, hvor kilometerantallet passer til dit behov. Derudover er det en god idé at undersøge, hvad ”overkørte kilometer” koster.

Har du brug for rådgivning omkring finansiel leasing?

Der er mange forskellige ting, du skal være opmærksom på, når du vil benytte finansiel leasing. Det skal dog ikke skræmme dig væk. Der er nemlig også rigtig mange fordele, du kan få del i, når du vælger finansiel leasing.
Hos Gunner Due Biler er vi eksperter i finansiel leasing af biler. Det kommer til din fordel. Vi kan nemlig yde dig den helt rigtige rådgivning, der hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger, når du skal lease en bil.

Sammen finder vi frem til, hvad du har behov for, og hvordan finansiel leasing kan være en god løsning. Er du i tvivl, om du skal købe eller lease, rådgiver vi også gerne på det punkt. Ud fra dine behov og din økonomi, kan vi komme med anbefalinger til, hvad der vil være den optimale løsning i din situation.

Erhvervsleasing hos Gunner Due Biler

Leasing er den mest flexible og sikre form at få investeret i sin vognpark hvad enten det gælder mindre såvel som større behov, vel og mærke uden overraskelser.

Her er 8 gode grunde til at lease istedet for at købe:

 • Leasing er ikke kun finansiering – det er i høj grad også professionel rådgivning, og til fordel for din virksomhed.
 • Leasing reglerne medfører i de fleste tilfælde en billigere beskatning for brugeren, i forhold til at købe.
 • Endvidere kan vi tilbyde Deres virksomhed rådgivning om bilparkens sammensætning – mærke, type, kilometerbehov – således at virksomhedens bilpark altid er brugsmæssigt, aldersmæssigt og økonomisk korrekt sammensat.
 • Du beholder likviditeten i din virksomhed da du kun betaler for brugsretten. Bilen er altså til rådighed, når du skal bruge den, akkurat som ved køb. Fordelen er bare, at du ikke har bundet flere tusinde kroner i den.
 • Du får momsfradraget. Leasingydelsen betragtes som en driftsomkostning, og dermed kan momsen modregnes.
 • Du kan få indbygget servicekontrakt. Du kan optimere budgetsikkerhed ved at tegne en servicekontrakt, så der ikke kommer uforudsete udgifter.
 • Du kan få garanti for restværdien. Hvis du laver en aftale om operationel leasing, hvilket vil sige at bilens restværdi er garanteret. Det giver en stor økonomisk sikkerhed.
 • Du kan selv få bilen ved udløb med finansiel leasing eller du kan sikre dig med operationel leasing.

bil1

bil2

bil3

Serviceaftale – få en abonnementsaftale, og spred omkostningerne ud

En serviceaftale kan være en optimal måde at sikre, at du får foretaget service på din bil til tiden. Derudover får du en abonnementsaftale, hvor du kan sprede omkostningerne til vedligeholdelse på bilen ud over flere måneder.
Hos Gunner Due Biler kan vi tilbyde en serviceaftale på din bil. Du slipper for overraskende værkstedsregninger, da det hele er inkluderet i abonnementsaftalen. Læs mere om, hvorfor en serviceaftale kan være den perfekte løsning for dig, her.

Få en fordelagtig abonnementsaftale hos Gunner Due Biler

Du kan komme ind på et af vores værksteder i Roskilde, Køge og Store Heddinge, når du vil. Med en serviceaftale hos os får du nemlig en all inclusive-dækning. Alt er derfor inkluderet i dit abonnement. Derudover vil der for udvalgte bilmærker også være inkluderet vejhjælp i abonnementsaftalen.

Gør dine værkstedsbesøg billigere med en serviceaftale på bil

Når du vælger en serviceaftale til din bil, kan der være mange penge at spare. Ofte vil den samlede pris på serviceaftalen være mindre, sammenlignet med hvad du skulle have betalt i værkstedsregninger, hvis du ikke havde abonnementsaftalen.

Økonomisk er det derfor en rigtig god idé at vælge at benytte dig af en serviceaftale. Du får en billigere løsning, og du slipper for at skulle hive større beløb op af lommen, når du har været forbi et værksted.

En serviceaftale giver en bedre vedligeholdelse af din bil

Der er mange, der vælger at udskyde besøget på værkstedet, fordi de ved, at det ofte indebærer en regning af betydelig størrelse efterfølgende. Det er dog ikke godt for din bil, at du udskyder service, eftersyn eller lignende.

Din bil kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis du ønsker, den skal holde i mange år. Får du ikke vedligeholdt den, kan det skade flere af de vitale dele, der er i din bil. Når du endelig får taget dig sammen til at få sendt bilen på værkstedet, kan det pludselig blive mere omfattende og en del dyrere at udbedre skaden.

Alt dette postyr kan du undgå med en bilserviceaftale. Når du har en abonnementsaftale på bilservice, kan du benytte et af vores værksteder, når der er behov for det. Du skal ikke tænke på værkstedsregningen, da du allerede har betalt den via din abonnementsaftale.

Det betyder, at du lettere kan give din bil den vedligeholdelse, der er nødvendig. Der er ingen grund til at udskyde det, når du har en fast serviceaftale hos os. Du kan komme med din bil, når der er behov for det.

Mads Jensen

Afdelingsleder, Salgskonsulent, Store Heddinge

56 51 05 00 | 61 55 58 80

mads.jensen@stevns-autof.dk

Finn Vidø

Erhvervschef, Køge

56 65 34 00 | 29 62 59 03

fivi@gunnerdue.dk

Kasper Prætorius

Erhvervs sælger – Erhverv, Slagelse

40 12 41 76

kapr@gunnerdue.dk

Martin Wagner

Salgschef - Ford erhverv, Roskilde

46 75 69 00 | 50 60 32 62

martin.wagner@gunnerdue.dk

Thomas Ottosen

Erhvervskonsulent Ford, Roskilde

46 75 69 00 | 81 88 72 29

thomas.ottosen@gunnerdue.dk