U6y6

Aiways U6

Den nye elektriske Aiways U6 

Kraftfuld, atletisk, elektrisk.

100% elektrisk. 100% gennemført. Altid over forventning og ikke bange for at skille sig ud fra mængden. Den nye elektriske Aiways U6 er en ambitiøs og atletisk SUV-Coupé med sit skarpe design og innovative teknologier, der sætter helt nye standarder.

 

Et design i særklasse 

Det visuelle udtryk bliver forstærket af det to-farvede karrosseri, hvor den sorte taglinje tydeligt fremhæver hajfinnedesignet og giver bilen et markant og letgenkendeligt præg. 

 

Interiør

Strømlinet ned til mindste detalje. 

Sporty og enkel. Sofistikeret og strømlinet. Dette kendetegner kabinen som rummer det største panoramaglastag i klassen, en 14,6" touchskærm med trådløs mobilopladning, ambient belysning og et sci-fi-inspireret gearskiftehåndtag.

 

Høj komfort

Aiways U6 er udstyret med forstærkede letvægts forsæder i høj kvalitet med effektiv støtte til hele kroppen og elektrisk justerbare lændestøtte. Hvad angår sædedesignet har Aiways designerne søgt inspiration fra andre brancher – I dette tilfælde fra rumfærgerne. Masser af aflæggeplads i kabinen gør det nemt at finde plads til nøgler, telefon og andre småting

Eksteriør

Stor som en SUV.
Sporty som en coupé.

Aiways U6 - en stilfuld sports-SUV med coupé-agtige konturer og et skarpt designsprog, der giver et både markant og karakteristisk udtryk. Fra hajnæsefronten til de skarpe linjer på bilens midte, og det elegante glastag der glider elegant over i coupé'ens bagparti og danner en samlet enhed – Aiways U6 skiller sig ud fra mængden.

 

Avancerede førerassistentsystemer

Avancerede førerassistentsystemer som standardudstyr sørger for, at du altid er informeret, har kontrol og er opdateret. Alt sammen takket være 22 radarer og kameraer, der holder dig bedre beskyttet end nogensinde. Aiways U6 er spækket med innovativ teknologi med ét formål: at gøre kørslen nemmere, sikrere og mere behagelig. Et væld af avancerede førerassistentsystemer som standard gør netop det. 22 radarer og kameraer forudsér og reagerer på ændrede vejforhold og potentielle farer.