2 (1)

Aiways U5

Med en rækkevidde på 410 km (WLTP) og mulighed for hurtigladning med op til 90 kW er U5 også perfekt til langture. 

Batteriet på 63 kWh i Aiways U5 kan oplades fra 30 pct. til 80 pct. på 27 minutter med brug af hurtiglader. 

Masser af komfort- og sikkerhedsudstyr, et bagagerum der sluger op til 1543 liter bagage eller 432 liter under rullegardin med rigtig god plads til fem voksne personer.

Overdrevet meget plads er en underdrivelse

Plads bliver ikke en mangel i U5. Store og små ting finder plads i det praktiske aflukkede rum mellem forsæderne eller under midterkonsollen. Med alle fem sæder i brug rummer bagagerummet 496 liter og 1619 liter, hvis ryglænet til bagsædet foldes ned i plan med gulvet i bagagerummet. Er der brug for mere plads, er der et ekstra rum under gulvet til bagagerummet. Derudover er der et smart rum under motorklappen foran, som har plads til type 2 ladekabler og nødlader, så det er nemt at nå dem, når bilen skal lades.  

 

Frihed fra top til tå

Uanset om du vælger den Aiways U5 i Plus eller Premium, kan den prale af helt suveræne sæder, god hovedhøjde og masser af plads til benene både foran og bagi, så familiens største og mindste kan sidde behageligt. På bagsæderne har op til tre passagerer rigelig plads til at strække sig ud og nyde hver kilometer af køreturen.

Plads til de lange ture

Aiways U5 er en avanceret elbil med klimastyring af batteriet til gavn for rækkevidde og batteriets levetid. Batteriet af litium-ion typen er opbygget af 24 moduler med battericeller, der kommer fra en af de førende producenter af battericeller i verden – kinesiske CATL, der også er leverandør til europæiske og amerikanske producenter af elbiler. Kapaciteten i batteriet er 63 kWh – nok til 400+ kilometers kørsel (WLTP-norm).

Rækkevidde

400+ km. (WLTP)

Aiways U5: Elektrisk energiforbrug 166-170 Wh/km. Rækkevidde pr. opladning: 400-410 km (WLTP-norm) – kan påvirkes af kørestil og vejrforhold. CO2: 0 g/km under kørsel. 

Hurtig opladning med 3-faset lader

3-faset lader er standardudstyr på Aiways U5. Med 3-faset lader kan du oplade til næsten 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW hjemmelader.    

Hurtigopladning 20% - 80%

35 min.

Opladningstid v/ladestander hjemme: Ca. 7,5 t v/11 kW. Opladningstid v/ hurtiglader 20%-80%: Min. 35 min. ved op til maks. 90kW under dele af opladningen – ladehastighed afhænger af flere faktorer bl.a. ladestander, elforsyning, batteritemperatur og vejrforhold. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer.