Find din nye brugte bil

Vi har 190 biler på lager

Vis
Din søgning gav 190 resultater

Brugte biler hos Gunner Due Biler A/S

Hos Gunner Due Biler finder du et stort udvalg af brugte biler på Sjælland. Når du vælger at købe en brugt bil hos en forhandler, giver det dig en sikkerhed for, at fagfolk har tjekket bilen godt igennem og eventuelt ydet service eller reparationer inden den bliver sat til salg. Hermed giver det dig en tryghed for bilens stand, og at den bliver sat til salg til den rigtige pris, dens tilstand taget i betragtning. Vi har jo vores specialer inden for de biler vi også forhandler, men vi besidder selvfølgelig en generel viden om alle biler, så derfor kan du også finde brugte biler af andre mærker end dem vi forhandler. Så tag endelig et kig i vores katalog over brugte biler, eller kom ind i én af vores fire afdelinger og prøvekør din nye brugte bil.    

 

Din forhandler – din tryghed

Der er mange penge at spare, når man vælger at købe en brugt bil, frem for en ny bil. Du kan ganske enkelt vælge mere bil for pengene. Til gengæld kan brugtbilsmarkedet være lidt af en jungle, hvor man også kan være uheldig at købe katten i sækken og efterfølgende ende med mange og dyre værkstedsregninger. Det kan være svært at gennemskue, hvordan man vurderer om en brugt bil er god og stabil, hvis man ikke lige besidder specialviden inden for biler. Derfor er brugtbilkøb en tillidssag, og som nævnt er der fordele ved at købe din brugte bil af en forhandler frem for en privatperson. Som forhandler, der sælger brugte biler er vi nemlig forpligtet til at leve op til visse standarder. Ligeledes er du omfattet af købeloven, når du køber en brugt bil hos os som forhandler. Det vil sige, at du har to års reklamationsret og du har krav på at få en nøjagtig beskrivelse af bilens tilstand. Derudover tager vi os selvfølgelig af al det nødvendige papirarbejde. Vi er her for at tage så mange bekymringer af dine skuldre som muligt, når du er på udkig efter din nye brugte bil. 

 

Køb brugte biler i Gunner Dues fire afdelinger på Sjælland

Vi har samlet alle vores brugtbils-annoncer på vores hjemmeside, så du i ro og mag kan danne dig et samlet overblik over vores udbud. Men hvis lokationen er vigtig for dig, kan du i søgefunktionen vælge din lokale Gunner Due afdeling og dermed se, hvilke brugte biler, der findes tæt på dig. 

Vi har brugte biler i Roskilde, brugte biler i Store Heddinge, brugte biler i Slagelse og brugte biler i Køge, så vi dækker dermed et betragteligt geografisk område. Hos os finder du altså et godt udvalg af brugte biler til salg på Sjælland. I alle vores fire afdelinger, står vi klar til at hjælpe dig igennem brugtbils-junglen, så du kommer tilfreds ud på den anden side og kan køre ud i det blå uden bekymringer. 

 

Velkommen til Gunner Due Biler i Køge, Slagelse, Store Heddinge og Roskilde.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil!