Sporing - Gunner Due Biler

Sporing af hjul på din bil

Det sikrer nemlig, at styringen foregår korrekt. Der er flere ting, der kan påvirke styringen på din bil. Det er især placeringen af dækkene i forhold til hinanden.

Ved en sporing er det netop placering, vinkler og lignende, der bliver justeret. En korrekt sporing kan sikre dig den rette styring af din bil. Det øger sikkerheden og er godt for din økonomi. Hos Gunner Due Biler står vi klar til at hjælpe dig med sporing af din bil.

Skån miljø og pengepung med en korrekt sporing af bil

Er det ved at være tid til en sporing af bil, kan du komme ind på et af vores værksteder i Roskilde, Køge eller Store Heddinge. Her kan vi kontrollere og justere dine dæk ved hjælp af sporing.
Sporing kaldes også for 4-hjuls udmåling. Dette skyldes, at der nøje måles ud, hvor dækkene skal være placeret for at sikre den optimale styring af bilen.

Hos Gunner Due Biler sørger vi for, at din bil får den korrekte sporing. Med en korrekt sporing af bil sørger vi for, at du kan køre længere på dine dæk, uden de bliver slidt skævt. Det betyder, at dine dæk får en længere holdbarhed, og at du ikke skal have nye dæk før tid.

En korrekt sporing mindsker også dit brændstofforbrug. Det er også godt for både pengepung og miljøet. Det kan derfor helt sikkert betale sig at få foretaget en sporing på et af vores værksteder. Vi benytter effektivt værktøj, der finder frem til den korrekte sporing for lige præcis din bil. Skal vi hjælpe dig med sporing? Book tid til sporing her.

Øg sikkerheden med sporing af hjul

Der er flere grunde til, at sporing af din bil er en nødvendighed. Som nævnt kan det have stor betydning for din brændstoføkonomi og dermed også for miljøet. Det kan dog også have en stor betydning for bilens køreegenskaber og din sikkerhed i trafikken.

Når du får foretaget en sporing af bil, får du placeret dækkene korrekt i forhold til bilen og i forhold til hinanden. Det betyder, at dine dæk kommer til at stå parallelt og vinkelret med hinanden. Det sikrer, at der bliver en jævn slitage på dine dæk.

Får du ikke foretaget den nødvendige sporing, kan det resultere i, at dine dæk bliver slidt skævt. Det kan give et begrænset vejgreb, hvilket kan gå ud over din sikkerhed. Med et begrænset vejgreb har din bil sværere ved at gribe fast i vejen, når du forsøger at bremse. Vil du have den bedst mulige sikkerhed i din bil, er det derfor vigtigt, at du får foretaget en sporing regelmæssigt.

Hvor ofte skal jeg have foretaget sporing af dæk?

Der kan være forskelligt, hvor ofte der er behov for en sporing. Der kan nemlig opstå situationer, hvor styringen bliver bragt ud af kurs, og der er brug for en sporing før planlagt. Opstår der ikke særlige situationer, anbefales det, at du som minimum får foretaget sporing én gang om året.
Det er dog en fordel, at du får det gjort, hver gang du skifter fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Ved dækskiftet kan der nemlig blive justeret på styringen, der gør, at der er behov for sporing.

Er du i tvivl, om der er behov for sporing af din bil, er du dog altid velkommen til at komme ind på et af vores værksteder. Vi kan hurtigt se, om der er behov for det, eller om styringen er, som den skal være.

Det skal du holde øje med, når der er behov for sporing

Der er flere tegn, som kan signalere, at der er behov for en sporing af dæk. Oplever du en eller flere af følgende tegn, anbefales det, at du får en mekaniker til at foretage den nødvendige sporing.

Tegn på, at der er behov for sporing:

  • Du er stødt på en høj kantsten eller lignende.
  • Bilen trækker til den ene side, selvom du kører ligeud.
  • Rattet er tungt at dreje.
  • Rattet ryster, når du kører.
  • Bilen kører ustabilt.
  • Bilen er svær at styre i den rigtige retning.
  • Dit dækmønster slides ujævnt.

Værkstedsydelser

Få en autoriseret mekaniker til at udføre sporing på din bil

Når der er behov for sporing af din bil, er det en fordel at lade en autoriseret mekaniker gøre det. Det sikrer dig, at du får en korrekt sporing, der giver de bedste forudsætninger for dit styretøj. På den måde kan du føle dig mere sikker i trafikken, og du kan spare penge på brændstof og nye dæk. Hos Gunner Due Biler står vi klar til at hjælpe dig med sporing af hjul på vores værksteder i Køge, Roskilde og Store Heddinge. Bestil tid til sporing af dæk på en af vores værksteder her.

Tilmeld nyhedsbrev

... og modtaget aktuelle tilbud og nyheder pr. e-mail.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autoriseret forhandler af

Køge

Opel - Mazda - Suzuki

Tangmosevej 105
4600 Køge

Tlf. 56 65 34 00
CVR. 24257886

Roskilde

Opel - Ford

Københavnsvej 148
4000 Roskilde

Tlf. 46 75 69 00
CVR. 13352291

Store Heddinge

Opel - Suzuki

Frøslevvej 38
4660 St. Heddinge

Tlf. 56 51 05 00
CVR. 24257886

Slagelse

Opel - Citröen

Ndr. Ringgade 1
4200 Slagelse

Tlf. 58 52 66 88
CVR. 40633332

Webbureau ITTP