Suzuki Vitara

vitara

Vitara - Usædvanlig meget SUV

Suzuki Vitara er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. Priserne starter nemlig fra under 195.000,-.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

En ægte SUV

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder indenfor sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 194.000 usædvanlig meget SUV for pengene.

Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser fra kun ca. 22.000 kroner.

Med den nye topmodel med Boosterjet turbomotor på 140 hk og specielt "S" udstyr er Vitara programmet blevet endnu mere attraktivt.

Ny Vitara

Kraftfuld, men økonomisk

Vitara fås med to benzin- og en dieselmotor. Fælles for dem er, at de har et pænt kraftoverskud - også på motorvejen. Alligevel er brændstoføkonomien ved blandet kørsel (EU-Normen) helt i top. Fx på niveauet omkring de 19 km/l for benzinudgaverne (2WD) og på hele 25 km/l med dieselmotor (2WD).

Vitara diesel må trække op til 1.500 kg på krogen (manuelt gear), og da den kan fås med det avancerede AllGrip 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

Sikkerhed i top

Den nye Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsnivau blev bekræftet, da EuroNCAP offentliggjorde deres test af den nye Vitara. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karaketerer i alle dicipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner i den mere krævende 2015 test. Det flotte resultat gælder alle Exclusive, S og SE modeller, samt Active med AllGrip 4WD.

sikkerhed i top

Boosterjet S modellen

Vitara Boosterjet er en lækker og usædvanlig topmodel i Vitara programmet. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.

Boosterjet

Turbomotor med 140 HK

Boosterjet er navnet på en ny Suzuki motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun 640 kroner. Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.

Vitara Booseterjet

Lækkert "S" udstyr

Vitara Boosterjet S er topmodellen i Vitara modelprogrammet. Udstyrsmæssigt har den alt Exclusive-udstyret som fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

  • 6-trins manuel eller automatisk transmission
  • 5-slidset kølergrill
  • Satinfarvede sidespejle
  • Sortlakerede alu-fælge
  • Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
  • Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
  • Sportslæderrat med røde syninger
  • Instrumentpanel i alu-look
  • Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
  • Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også forsynet med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.

Vitara Booseterjet

Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

solgtcom

Følg os på Facebook