Spar op til 10.000 kr. på en Baleno Xtra

I Suzuki Baleno får du usædvanligt meget bil for pengene. Det er en stor, rummelig familiebil med klassens bedste bagsæde og største bagagerum. Uden brok rummer den både børn, indkøb og habengut. Foruden alt det fede udstyr, den fås med – som fx navigation, automatisk nødbremsesystem, klimaanlæg, bakkamera, multimedieanlæg, xenon-forlygter, hybrid-motor og meget, meget mere. Og lige nu kan du få Baleno Xtra-modeller til særligt kække priser. 

Så kom forbi Suzuki forhandlerne og se selv, hvor meget Baleno du får fra kun 129.990 kr. inkl. levering.

baleno kornmark 450px

Suzuki Baleno kan også sole sig i flere hædersbevisninger. Fx var den nomineret til Årets Bil i Danmark 2017 og Bilmagasinet kårede den til årets bedste minibil 2017 i deres Årets Bedste Biler, Basta! Senest har vurderingstjenesten bilpriser.dk analyseret totaløkonomien i 19 minibiler, og her kommer Baleno ud på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift og med Suzuki Ignis på 3. pladsen.  Se mere om bilpriser.dk analysen her!

Rummelig som få i klassen

Takket være en nyt teknisk platform kan Suzuki Baleno tilbyde klasseledende rummelighed. Platformen er baseret på et nyt design, hvor man ved at udforme vangerne med bløde linjer kan reducere materialets vægt og dimension, så det både fylder og vejer mindre.

Den slanke konstruktion optager mindre plads, og derfor byder Baleno på en overraskende stor og rummelig kabine, hvis bredde og højde sikrer god plads til fem voksne personer. Benpladsen på bagsædet er nærmest overdådig, og de brede døråbninger tillader en komfortabel ind- og udstigning. Bagagerummet er med sine 355 liter det største i klassen, så her finder du også plads til det meste.

144 427x214

Xtra modeller til en usædvanlig skarp pris

Lige nu kan du gøre et ekstra godt Baleno kup med en af vores 3 Xtra modeller, hvor du kan spare op til 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Modellen er udstyret med den energieffektive og højtydende 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der har et benzinforbrug ved blandet kørsel (EU-norm) på flotte 23,8 km/l.  Comfort Xtra modellen byder fx på udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler, sidelister,  gulvmåter og meget mere. Du får den til kun 129.990 kr. inkl. levering (3.980 kr.). Spar 9.000 kr!Vælger du Active Xtra modellen får du alt Comfort udstyret samt en radarstyret nødbremse, der automatisk advarer og bremser bilen ned, hvis der er risiko for en kollision. Og en aktiv fartpilot, der selv holder og justerer afstanden til den forankørende bil. Prisen er her 139.990 kr. inkl. levering og du sparer 10.000 kr!Med Exclusive Xtra modellen bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer. Her får du nemlig alt det som Active modellen har samt multimediecenter med 4-farve skærm, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt Bi-Xenon forlygter, der giver et ekstra godt udsyn, flotte 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til en pris fra 159.990 kroner inkl. levering. Her sparer du også 10.000 kr!

Rear 450px

103 450pxjpg

Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

Følg os på Facebook