Servicerådgiver - Køge og Roskilde

Hos Gunner Due Biler brænder vi for at skabe langvarige relationer. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse.

Ser du dig selv i rollen som servicerådgiver og blive en del af vores team til vores værksted i enten Køge eller Roskilde?

En spændende hverdag
Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed

Kundebetjening bliver din primære opgave, i din meget udadvendte rolle, hvor det dig der har overblikket over dine kunders sager. Du opretter sagen, samler oplysninger om bilen, tilbudsgivning, uddelegering af opgaven, afsluttende fakturering samt kundeopfølgning. Kort sagt har du hånd om sagen, fra kunden kommer ind, til bilen er klar.

Din profil
Du er allerede ny servicerådgiver i dag, eller du har baggrund som mekaniker/reservedelsekspedient og brænder for en karriere med mere kundekontakt og administrative opgaver.

For at opnå succes i jobbet, skal du besidde et stort drive og være i stand til at holde hovedet koldt når det går stærkt. Det er en forudsætning du har indgående kendskab til CDK eller lignende værkstedssystemer.

Vi tilbyder

  • Muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands – Opel, Ford, Mazda og Suzuki.
  • Muligheden for at arbejde med stolte kollegaer indenfor forskellige fagområder.
  • En spændende og varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver.
  • Efteruddannelse.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning og dit CV til Torben Lindblad på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt og senest den 30. november 2018.

Henvendelse: Torben Lindblad på 29 99 55 09.

Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

09209 180517 drive 7 webbanner bred 720x300px large
Følg os på Facebook