E-GO Ladeløsning til din Opel eller Citroën 

Når du tager skridtet og vælger en bil der kører på el, følger der unægteligt nogle praktiske forhold med, som er nye for dig, og som man lige skal tage stilling til. Hvordan er det nu med den ladestander og hvad nu hvis der bliver noget med den og hvad koster det overhovedet.

Hvis du vælger en E-GO Ladeløsning er du godt på vej til at have meget bedre styr på din opladning, så du altid er klar til at køre på eventyr – eller bare på arbejde.

1

1

Hvad får jeg med E-GO?

Hvis du vælger E-GO får du en samlet ladeløsning til elbil, og løsningen passer selvfølgelig også til en Opel Plug-in hybrid eller en Citroën Plug-in hybrid, der jo også kræver opladning. 

Hvis du vælger en E-GO ladeløsning får du en ladeboks til din bil samt installationen af den. På denne måde kan du være sikker på, at dit ladeudstyr passer til netop din bil, og du får den installeret af autoriserede håndværkere. Ladeboksen og løsningen er tilpasset specifikt til Opel og Citroën, men den kan også benyttes af andre bilmærker. Du får et abonnement med, hvor du får refunderet elafgiften og løsningen har også sin egen app, Monta, som giver dig et godt overblik over din ladning. Herfra kan du også styre hvornår opladningen skal foregå, for eksempel om natten, hvor elprisen ofte er lavere. En E-GO ladeløsning passer rigtig godt til dig, der kører færre end 30.000 km om året, og som primært lader hjemme – og så er der 5 års garanti på ladeboksen. Med i løsningen hører også døgnsupport, hvis der skulle opstå problemer med enten din ladning eller selve boksen. 

 

 

Gunner Due ladeløsning – kom forbi og hør om dine muligheder

Hvis E-GO ladeløsningen lyder som noget for dig og din Opel eller Citroën, så kom ind og hør mere hos Gunner Due Biler. Hvis du har en Opel og vil høre mere om E-GO ladeløsning, er du velkommen i vores tre afdelinger; Gunner Due Biler i Køge, Gunner Due Biler i Slagelse eller Gunner Due Biler i Store Heddinge. Er det derimod en Citroën der holder i din carport, skal du komme forbi os i Slagelse. Vores dygtige medarbejdere vil med glæde gøre dig klogere på E-GO og hjælpe dig godt i gang. Velkommen hos Gunner Due til en ladeløsning, som kan gøre din hverdag med en elbil meget lettere.