Privatleasing

Leasing af bil har især den fordel, at du kan køre i en ny bil for et forholdsvis lille startbeløb. Du skal ikke lægge en stor udbetaling som ved køb af en ny bil. En anden fordel er, at leasingselskabet normalt tilbyder en kontrakt, hvor service og garanti er inkluderet i den månedlige ydelse. Dette betyder, at du altid er sikker på at have en god bil at køre i, uden selv at skulle bekymre dig om vedligeholdelse og reparationer.

Fast månedlig ydelse

Det er ofte muligt at inkludere alle udgifter i den månedlige ydelse. Da du således betaler et fast månedligt beløb for at lease bilen, får du et nemt overblik over dine udgifter. Der kommer ingen pludselige udgifter til reparationer eller andre overraskelser. Du ved, hvad du skal betale hver måned, og bilen står til din ubegrænsede rådighed.
Når din kontrakt udløber, leverer du bilen tilbage og behøver ikke tænke mere over sagen. Altså skal du ikke bekymre dig om at skulle sælge en bil, der udelukkende er faldet i værdi, mens du har brugt den. Du har betalt for at bruge bilen i en specifik periode, og denne periode afhænger af kontrakten med leasingselskabet. Når kontrakten udløber, kan du eventuelt indgå en ny og på den måde igen få en ny bil at køre i.

Intet besvær

Ved at lease får du mulighed for at køre i en ny bil for et fast månedligt beløb, og du skal ikke bekymre dig om hverken vedligeholdelse, reparationer eller tab af værdi på bilen. Sammenligner du leasing af bil med køb af ny bil, vil leasing ofte kunne betale sig, især ved de dyrere bilmærker. Kører du meget i bil, og udskifter du den ofte, vil det ligeledes være en fordel med leasing. Med leasing får du altså en lækker, ny bil til en fast månedlig pris, men slipper for al besværet der ellers hænger sammen med at eje en bil.


Privatleasing - Med vores 4 mærker finder du et stort udvalg - Og helt sikkert en bil til dig :-)

opellogo small
mazda small
suzuki small new
frod logo small
Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

Følg os på Facebook