Brugte biler Roskilde - Gunner Due

Er du på udkig efter en brugt bil i god stand og til en fornuftig pris? Hos Gunner Due Biler i Roskilde finder du en lang række brugte biler, som er klar til at trille ud på asfalten med det samme. Vores biludvalg består af en lang række forskellige modeller i forskellige prisklasser, så du forhåbentlig kan finde en bil, som passer til dit behov.


Vi har årevis erfaring med at forhandle både nye og brugte biler, og vores sælgere kan således vejlede dig, så du køber den rigtige bil i sidste ende. Vi tilbyder udelukkende biler, som vi kan stå inde for, hvilket du også vil opleve, når du besøger vores forhandler. Her har du mulighed for at se grundigt på bilerne, hvor vores dygtige medarbejdere kan assistere dig med rådgivning om dit bilkøb og bidrage med den nødvendige information.

Mere end 40 års erfaring med salg af brugte biler

Gunner Due Biler er en bilforhandler og et autoværksted med stor succes. Vores forretning består af tre bilhuse, som sælger nye og brugte biler og samtidig tilbyder autoservice. Virksomheden blev grundlagt i 1960, hvilket betyder, at vi i dag har stor ekspertise i forhold til køb, salg og service af biler. Det kommer dig til gode, da du vil møde et hold af erfarne medarbejdere, når du ser på vores store udvalg af brugte biler i Roskilde.

Som kunde hos Gunner Due Biler er du i centrum. I vores øjne er glade kunder vejen til en sund forretning. Vores kundeorienterede fokus har været byggestenen i vores forretning i årevis, hvilket har medført, at vi i dag har en velfungerende forretning med tre store bilhuse og massevis af tilfredse kunder.

Her kan du se vores udvalg af brugte biler i Roskilde

Hvis du har lyst til at se nærmere på en eller flere brugte biler, kan du finde Gunner Due Bilers forhandler på Københavnsvej 148 i Roskilde. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler, hvor vi især sælger bilmodeller fra bilmærkerne Opel og Ford, hvilke vi har forhandlet i flere årtier og har stor ekspertise om. Vi glæder os til at møde dig.

Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

Følg os på Facebook