Brugte biler Køge - Gunner Due

Der kan være mange gode grunde til at købe en brugt bil i stedet for en ny. Hos Gunner Due Biler har du rig mulighed for at finde en god og køreklar brugt bil til en fornuftig pris. Vi har et bredt udvalg af biler fra en lang række bilmærker, hvilket giver dig gode chancer for at anskaffe en brugt bil, som passer til dit behov. Vi har mange års erfaring med salg og servicering af biler. Af den grund kan vi vejlede dig i forhold til bilkøb, og vi tilbyder desuden udelukkende brugte biler af høj kvalitet.


Med en vision om at skabe en positiv oplevelse for vores kunder, sætter vi dig altid i centrum, når du handler hos Gunner Due Biler. Vi lytter til dine ønsker og vi bruger vores ekspertise til at rådgive dig i forhold til dit kommende bilkøb. Det sikrer dig, at du kan sætte dig bag rattet i din nye bil med en rolig fornemmelse i maven.

Eksperter i brugte biler fra Opel

Vi har solgt nye og brugte bilmodeller fra Opel i mere end 30 år. Det kommer til udtryk af vores sortiment af brugte biler, hvor hovedparten af bilerne er fra Opel. Men det kommer faktisk dig til gode. Vores bilhus, som både består af en forhandler og et autoværksted med speciale i Opel-biler, sikrer dig, at du får ekspertrådgivning i forbindelse med dit køb. På den måde kan du køre derfra i en brugt bil i god kvalitet, som lever op til en høj standard. Hvis du er på udkig efter brugte biler i Køge, er Gunner Due Biler således en god mulighed for, at du kan gøre en god forretning.

Du finder vores brugte biler i Køge

Vores bilhus er placeret tæt ved Københavnsvej. Vi er helt præcis placeret ved Tangmosevej 105 i Køge, hvor du har rig mulighed for at se og høre nærmere om vores udvalg af brugte biler. I hverdagen har vi åbent mellem 07.30-17.30. Vi glæder os til at møde dig.


Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

Følg os på Facebook