Bilforhandler Roskilde - Mange års erfaring

Er du på udkig efter en bil i god kvalitet, som lever op til dine behov og passer inden for dine økonomiske rammer? Det er en stor beslutning at købe en bil, men det er ikke altid let at finde den perfekte model. Markedet er stort, og jagten på den fremtidige bil kan virke som en uoverskuelig proces. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en erfaren og troværdig bilforhandler, når du skal investere i en ny bil.


Gunner Due Biler har forhandlet biler i mere end 50 år. Vi har således erfaring og ekspertise inden for bilsalg, og kan guide dig, når du skal købe din næste bil. Vores bilforhandler i Roskilde sælger både nye og brugte biler. Hvis du er på udkig efter en splinterny model, har vi især specialiseret os i biler fra Obel og Ford. Vores dygtige team kan hjælpe dig med at navigere i bilmodellerne, så du ender med at træffe det rette valg. Hvis du er på udkig efter en brugt bil , så har vi desuden et bredt udvalg af velfungerende biler i alle prisklasser, som både kører godt og sikkert, når du bevæger dig ud på vejen.

Hos Gunner Due Biler er kunden i centrum

Vi tror på, at glade og tilfredse kunder er det vigtigste element i en sund forretning. Lige siden vi grundlagde vores virksomhed i 1960, har vi af den grund sat vores kunder i førersædet. Vi stræber altid efter at give dig et smil på læben og en tilfreds følelse i maven, når du forlader vores bilforhandler i Roskilde med nøglerne til din nye bil i hånden.

Hvis du er på udkig efter en troværdig og kvalitetsbevidst bilforhandler i Roskilde, som kan hjælpe dig med dit bilkøb, så er Gunner Due Biler derfor et godt valg. Vores erfarne sælger står klar til at hjælpe dig med alle faser af dit køb, så du også kan finde frem til en god finansiering og forsikring af din fremtidige bil.
Gunner Due Bilers vision og forretningsmodel har medført, at vi i dag har tre bilhuse, 50 års succeshistorie bag os og tusindvis af gode oplevelser med glade kunder. Og vi glæder os til at møde dig også.

Sådan finder du vores bilforhandler i Roskilde

Gunner Due Bilers bilforhandler i Roskilde ligger på Københavnsvej 148. Vi har åbent fra 7.30 til 17.30 i hverdagene og 11-15 om søndagen. I vores bilhus kan du møde vores søde personale og se vores store udvalg af både nye og brugte biler. Hvis du har spørgsmål til bilerne og dit køb, er du også velkommen til at kontakte os eller læse mere på vores hjemmeside .


Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

Følg os på Facebook