Bilværksted Roskilde - Gunner Due

Gunner Due Biler er et autoriseret værksted, hvilket sikrer dig og din bil et professionelt og troværdigt stykke arbejde. Vi har mange års erfaring med flere former for autoservice. Vores dygtige medarbejdere kan således hjælpe dig med at servicere din bil, når du besøger vores bilværksted i Roskilde.Gunner Due Bilers mekanikere er specialister inden for Obel, Saab, Suzuki, Ford og Mazda, men hvis du ejer en bil fra et andet mærke, kan du alligevel trygt lægge dine bilnøgler i vores hænder. Vi kan nemlig også tilbyde professionel autoservice til andre bilmærker og modeller. Hvis din bil har brug for hjælp, så kan du af den grund sagtens booke en service hos vores værksted i dag.

Book tid på vores bilværksted i Roskilde her

Fill out my online form.

Professionelt arbejde siden 1960

Gunner Due Biler blev grundlagt i 1960 som vognmandsforretning, men har siden da udviklet sig til at være en succesfuld bilforhandler og autoværksted. Med en vision om at yde autoservice i verdensklasse har vi altid haft et kundeorienteret fokus. Når du besøger vores bilværksted i Roskilde, er det således dine ønsker og behov som er det centrale og styrende for vores arbejde. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder er det vigtigste element i en sund forretning. I dag har vi åbnet tre bilhuse i henholdsvis Roskilde, Køge og Store Heddinge og vi klarede os problemfrit gennem finanskrisen, men vi er alligevel mest stolte af at have bidraget til tusindvis af gode kundeoplevelser gennem årene.

Sådan finder du vores bilværksted i Roskilde

Hvis din bilrude har fået et stenslag, hvis du har brug for at gøre din bil vinterklar eller hvis du har brug for en anden form for autoservice, så er vores bilværksted i Roskilde parat til at assistere dig og dit køretøj. Vores hold af professionelle mekanikere tilbyder en lang række former for bilservice, så vi har mulighed for at imødekomme dine behov og ønsker for din bil.

Du finder vores bilværksted på Københavnsvej 148 i Roskilde. Når du besøger os kan vi fællesskab finde frem til en fornuftig løsning til en god pris. Men du har også mulighed for at ringe til vores værksted, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. Vi glæder os til at møde dig.


Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

09209 180517 drive 7 webbanner bred 720x300px large
feedback