Bilværksted Køge - Gunner Due Biler

Har din bil være ude for et uheld eller har du brug for hjælp til at fikse dens aircondition? Hos Gunner Due Biler tilbyder vi professionel og kvalitetsbevidst service til din bil. Vi er et autoriseret bilværksted med mange års erfaring, hvilket sikrer dig et godt arbejde til en rimelig pris. Vores dygtige mekanikere arbejder med de fleste former for autoservice, og vi står således til rådighed i forhold til at håndtere de fleste af dine behov, når du besøger vores bilværksted i Køge. Gunner Due Bilers bilværksted i Køge er specialister i bilmodeller fra Opel, Suzuki og Mazda. Vi har forhandlet og serviceret modeller inden for disse bilmærker i årtier. Af den grund har vores medarbejdere mulighed for at finde passende reservedele til din bil. Og samtidig give dig gode råd med på vejen, så din bil kører problemfrit i de næste mange år. Vores ansatte kan også hjælpe med andre bilmodeller og bilmærker. Du kan derfor roligt booke din service hos os uanset, hvilken bil du ejer.

Bestil service her

Fill out my online form.

Om Gunner Due Biler

Gunner Due Biler startede oprindeligt i 1960 som en vognmandsforretning, men er i dag både en bilforhandler og et autoværksted med stor succes. Du finder vores forhandlere og bilværksteder i henholdsvis Køge, Roskilde og Store Heddinge. Her vil du opleve, at vores medarbejdere har stor fokus på at sætte dig og dine ønsker i centrum. Vores vision er at tilbyde autoservice i verdensklasse ud fra et kundeorienteret fokus. Af den grund lægger vi stor vægt på at udføre et kvalitetsarbejde, som opfylder dine behov. Du kan læse mere om Gunner Due Bilers historie og vision på vores hjemmeside.

Her finder du vores bilværksted i Køge

Hvis du befinder dig i Køge eller omegn og har professionel autoservice, så kan du finde vores bilværksted på Tangmosevej 105. Her kan vi tage en snak omkring din bil og i fællesskab finde frem til en fornuftig løsning. Vi glæder os til at møde dig.


Bil service

     Service i topklasse     Bestil tid på værkstedet

Spørgsmål

       Har du spørgsmål?        Lad os ringe dig op

find

Find vores afdeling i Køge, Roskilde & St. Heddinge

09209 180517 drive 7 webbanner bred 720x300px large
feedback